Viata

Excursie in Dobrogea

Va povesteam intr-un articol trecut ca voi pleca prin Dobrogea sa vad manastirile, totul la dorinta parintilor mei fiindca eu am mai facusem traseul in “tinerete” avand o doamna profesoara de religie diriginta dar si cu o alta ocazie legata tot de scoala.
Zis si facut, plecat dimineata pe racoare, cu bacul de la Smardan ( costul unui bilet cam piperat 20 de ron masina si 1.5 ron fiecare persoana pe sens).

Am ales drumul spre Niculitel, unde avea sa vad Manastirea Cocos, cel prin Isaccea si proasta alegere am facut… nu-l recomand! Asta fiindca exista o portiune de vreo 4 km de criblura, criblura care corelata cu niste soferi nesimititi cu masini pe firma a avut drept rezultat parbrizul crapat de la masina mea.

Am vizitat Manastirea Cocos, apoi am mers la Celic Dere  fiindca era oricum in drum si la Saon, de unde am dat o fuga in Tulcea.

4 thoughts on “Excursie in Dobrogea

  1. Si eu am patita cu un camion. a sarit o piatra de undeva si poc un punct in parbriz. Si merge asa de 2ani. Cand am sunat la firma si la sofer au ridicat din umeri… ce-i drept de vina era asfaltul turnat de cateva zile…

  2. Vasile, nu te supăra, dacă ai intitulat postarea ”Excursie în Dobrogea”, ar fi trebuit să povestești și tu ceva despre mănăstirile vizitate, să pui niște poze cu ele sau chiar un filmuleț. Așa, doar ne-ai informat că ai fost și atât ! A, și te-ai plâns de drum…

    1. V-am informat ca drumul nu e bun, sa nu va stricati masinile. Am ceva fotografii, dar n-am mai prins ragaz sa updatez articolul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.