Viata

Este… dar rezist!

Era ideea sa nu folosesc “Nu”sau expresii ce contin negatii, gen filmul “YES man!”, dar deja am folosit vreo cateva intr-o fraza deci s-a dus ideea asta.

Nu-i usor dar rezist, sau este greu dar fac fata…spre exemplu azi m-am trezit la 5:15, am ajuns acasa la 21:00 am petrecut vreo 16 ore la munca si la master.
Nu-i usor, dar exista satisfactii. Vreau sa pot, trebuie sa pot.

Chiar daca sunt destul de obosit la aceasta ora am considerat ca este cazul sa scriu si un articol pe blog, pentru a termina o zi in forta!
M-as uita si la un film, dar trebuie sa fiu fresh maine la serviciu, plus ca am si maine cursuri la master.

Sa stiti ca ma tin de programul la piscina si ciudat este ca desi ma temeam ca o sa-mi fie greu, ca o sa fie mai obositor ma face sa ma simt mai bine. Ma tin sa merg de doua ori pe saptamana, in general in weekend fiindca in rest nu-mi permite timpul.
Ma simt mult mai energic, am un tonus mai bun, sincer se simte ca fac miscare. Foarte ciudat, parca-i un paradox…obosesti mai mult daca “te odihnesti”!

Nu stiu cat de coerent sunt la aceasta ora, imi cer scuze dar am pretentia sa ma intelegeti.

Viata este frumoasa!

9 thoughts on “Este… dar rezist!

  1. Noi te sustinem, nu uita sa-ti hranesti corpul cu ce are nevoie pentru a reusi ce iti propui in fiecare zi. Poate din acea hrana face parte si scrierea pe acest blog.

    1. poate ca ai dreptate, pe cat imi permite timpul incerc sa le fac pe toate… incerc sa raman echilibrat desi mediul care-mi impune alte stari.

    1. gandeste-te ca altii au si familie si copii, si scriu si mai mult ca mine pe blog. Era ceva cand n-aveam obligatii prea mari, dar uneori preferi sa petreci timp in liniste cu iubita decat sa mai iei netul la puricat. Nu zic ca nu pierd si destul timp aiurea, dar eu consider ca ma odihnesc atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.