Viata

Este ora 7!!!

Vin acum doua zile rupt de oboseala de la munca, ma culc 2 ore ii zic lui taica-miu sa ma trezeasca la 7(19:00).
Zis si facut, vise, chestii, somn profund…Vine tata si-mi zice: “Trezeste-te e 7, ca si cum ar fi fost urgent”, adica ce rost avea sa-mi zica ora daca nu era urgent, am sarit ca ars crezand ca e 7 dimineata.
La 7:00 incepe programul la munca, iar eu ma trezesc pe la 5 si un sfert sa fiu in parametri optimi.

Mi-am luat o sperietura zdravana pana am realizat cum sta treaba. Caterinca cu stresul asta de la munca…si asta-i doar inceputul.

6 thoughts on “Este ora 7!!!

 1. Singurul lucru care imi place la schimbul 2 e alarma… ca nu suna. In rest… totul e pe invers fata de prietenii mei! 🙂

  1. ma bucur ca nu lucrez in schimburi, sincer nu as vedea viata altfel, mi se pare ca pierzi toata ziua… daca ajungi dupa o anumita ora acasa.

 2. Am patito si eu sa ma trezesc cu cateva minute inainte sa incep munca. Sa vezi atunci viteza la imbracat 😀
  De multe ori opresc alarma si ma pui inapoi in pat, da tocma de aia am doua alarme, una-i de backup.

  1. asa ceva nu prea are cum sa se intample, fiindca cand suna m-am trezit si gata, iti dai seama ca daca la 5 dimineata ma pun la somn, nu ma mai trezesc pana pe la 7-8 :))

 3. Trebuie să te obișnuiești. Așa e cu munca și așa va fi întotdeauna. Cel mai mișto e să te gândești la un plan de pensie în perioada asta și să-ți mai faci încă un plan separat ca să ajungi până acolo 🙂

  1. Inca nu m-am gandit la asta, trebuie sa-mi schimb totusi ..pensia privata fiindca mi-au ales din oficiu BRD si eu nu sufar aceasta companie, nu stiam ca trebuie sa aleg, acum vreo 2 ani cand am avut un contract pe blog, de atunci n-am mai facut modificari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.