Viata

E frumos la casă, orice s-ar crede!

Încă nu ne-am mutat, probabil mai este cale lungă până în acel moment. Totuși, astăzi am ajuns cu treabă, de fapt cu mai multe treburi: verificat pomii, am arvunit un atât, am rezolvat niște unelte care anul trecut s-au cam deteriorat, am cules ghiocei din aia cu miros.

Acum îmi fac planul de bătaie pentru sezonul agricol… Am cumpărat niște semințe, mai am de anul trecut doar că au perioade diferite de plantare, unele se pun pentru răsaduri, altele se plantează direct pe teren.

Sunt multe de făcut la casă, trebuie să văd cum voi face un gard. Am ceva gard de făcut: 2*100ml + 17ml.

Dacă aveți idei de soluții pentru gard, atât ca utilitate cât și preț redus, vă ascult. Aș fi recunoscător, mai ales dacă îmi împărtășiți din experiența voastră.

:

Tagged ,

2 thoughts on “E frumos la casă, orice s-ar crede!

  1. Legat de gard. Caută prin apropiere un tâmplar care încă are activitate. O să te ajute cu scândurile pentru gard și prețurile sunt mici de obicei. Eventual le poate și monta tot el. Cât am stat la casă, până să mă mut la București, am lucrat destul de mult cu tata, care este tot tâmplar. Mergeam peste tot cu el și ajutam cu ce puteam. Multă lume ar spune că nu se mai câștigă din tâmplărie, dar adevărul este că încă se trăiește din asta.

    1. Prima mea idee ar fi fost din panouri de sârmă bordurată zincată, eventual și tratată cu ceva material plastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.