Viata

Dragostea pentru profesori

Nu stiu daca ati experimentat, insa abia dupa vreo 16 ani de “scoala” simt aceste sentimente pozitive.

Este ca o dragoste platonica…ma gandesc tot timpul la ei, imi piere pofta de mancare, ii visez, nu pot sa dorm de grija ce ii implica in viata mea.

Preferam sa ma indragostesc de invatatoarea tanara si sexi din clasa I-a, care se prezenta cu fuste peste genunchi costume office…bine poate am mai avut pasiuni pentru profesoare, dar niciodata ca o dragoste adevarata cu vise, sau ma rog cosmaruri depinde cum vedeti lucrurile.
Pofta de mancare piere si ea incet incet, noptile deja am inceput sa le pierd…sau o fi stresul ce precedeaza faptul ca in vara o sa ma despart de ei…dar am planuri sa-i revad la master.

Sentimentele mele sunt contradictorii, fix ca intr-o dragoste pentru pustoaica din liceu…rockerita aia inalta si frumoasa.

18 thoughts on “Dragostea pentru profesori

  1. si noi (toti baietii din clasa) ne-am indragostit de profa de romana care abia terminase facultatea. Eram in clasa a x-a si o iubeam toti in grup. In visele noastre, desigur.

      1. asta pot spune si eu despre proful meu de engleza din clasa a12-a, numai ca eu il voiam doar pentru mine, nu incapea ideea de grup:))

  2. Eu ma indragostisem la un moment dat de un profesor sexy(in opinia mea) din facultate. Credeam ca are ochi(cand preda) doar pentru mine. :))
    Am invatat de am rupt la materia lui(ceea ce nu-mi statea in obicei), iar el mi-a facut la finalul examenului cel mai frumos compliment: “se vede cine invata”. Mi-a pus 9 si am fost multumita. 😀 Era una din cele mai stufoase materii(dar si frumoase) din facultate.

  3. Blogu lu’ otrava, trebuie sa te invat cand si cum tai cuvintele. Am observat de ceva timp ca tai unele cuvinte fara sa scrii antonimul apoi sau fara a da propozitiei un sens.

  4. :)) Păcătosule, bagă-ți mințile în cap. Nu de profesoare ți-e ție, e frica de examene, d’aia ți-ai pierdut somnul !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.