Viata

Discriminare

>

Cum este posibil asa ceva?
Unde este acea egalitate pentru care lupta toate feministele convinse?
Pentru baieti practica un pret, pentru fete un pret, banuiesc ca barbatii si femeile n-au acces din ce imi pot da seama din afis.
Asta e discriminare oameni buni, de secole  lupta femeile sa fie egale in drepturi cu barbatii. Ce au realizat, va intrebati ?  Ei bine ele in zilele noastre au  numai privilegii, sunt patura privilegiata a societatii moderne.
Cum? Puteti vedea mai sus in afis diferenta de pret dintre femei si barbati este de 50%.
Asta nu ar fi o problema ca doar noi ca niste gentlemani respectam femeile, dar daca se va intampla acelasi lucru si cu alte minoritati sau alte grupuri cu anumite orientari? Este oare normal ca cineva care vrea egalitate sa primeasca mai mult de atat? Da se poate fiindca vedem zilnic asta.
Ma intreb ce promoveaza acest tip de spectacole … poate ca stiu, dar va las pe voi sa spuneti.

Dovada de la alexandru

15 thoughts on “Discriminare

 1. >:)) hmm.. pai stii ce se gandesc : baietii sa aibe bani sa vina cu cat mai multe fete…. de obicei baiatul plateste cand isi invita iubita/prietenele intr-un club.

 2. >Mai oameni buni, voi nu va dati seama ca va urma curand, foarte curand, o era a matriarhatului? O sa fim iar sclavii femeilor.

 3. >Probabil tipa din imagine a achitat diferenta de pret.
  Se practica genul asta de ,,discriminare", probabil pentru a incuraja prezenta fetelor, care nu sunt la fel de stimulate de ,,topless dj" precum masculii, dispusi sa plateasca mai mult pentru asta. Cred.
  Dar stati linistiti, tot voi sunteti aia cu puterea..

 4. >@constanteanul: nu cred ca se duce cineva cu iubita acolo sincer nu cred ca iar pica mine ei sa il vada pe tip bălind la Dj:))

 5. >@alexandru: multumesc pentru noua dovada, nu te superi sper daca o postez in articol.

 6. În cazurile astea am înțeles de ce e intrare liberă pentru tipe, iar pentru masculi e un preț. De obicei băieții se duc la agățat, iar dacă nu ar fi intrare liberă pentru tipe, nu ar avea ce agăța, iar dacă nu ar fi tipe, nu ar fi nici băieți, logic :)).

  1. tot nu mi se pare egalitate! Ce ele n-au bani? hmmm adica ele nu trebuie sa mearga sa fie agatate? 🙂

   1. Sunt de aceeași părere cu tine :)). După cum am spus, eu tratez femeia și bărbatul în mod egal, am aceleași cerințe de la ambii. Am vrut să mergem mai mulți colegi, colege în acest club A și era intrare liberă pentru tipe, iar pentru băieți 7 ron. Nu e o sumă mare, chiar deloc, dar mi-am impus să nu intru, tocmai pentru că mă simțeam discriminat. Ne-am dus într-un alt local.

    1. DAca am face toti asa :D, ar trebui sa se dea pe brazda… si cluburile, dar vezi tu cand esti in cuplu iti convine :-p sa platest doar o data!

     1. Asta da :)). În tot răul este și un bine, deși eu nu am plătit niciodată intrarea tipei sau consumația. Nu pentru că nu m-am oferit ci pentru că tipele aveau bun simț și li se părea normal să plătească ele, doar nu sunt soțul lor.

     2. pai si la faza cu sotul e vorba de buget comun, deci e ca si cum si-ar plati si ele…

      Ma rog, eu cand am invitat eu de obicei plateam prima data, dupa aia cadeam de comun acord sa ne intalnim si imparteam consumatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.