Viata

Din nou acasa

>Am revenit dupa a doua saptamana de facultate.
Ce repede mi se pare ca a trecut timpul, asta poate fiindca nici nu am avut timp sa ma plictisesc si mi-a placut ce am facut. Am aflat multe chestii, dar stiu ca mai sunt multe mistere ce stau sa mi se arate si care ma vor captiva cu necunoscutele lor ce cauta raspunsuri…
Am cunoscut pana acum majoritatea profesorilor care sunt foarte de treaba toti sunt doritori sa isi impartaseasca cunostintele si noua “colegilor” lor cum ne considera ei… Imi place foarte mult respectul cu care sunt tratat “domnule student” sau sa fiu considerat “colegul” cuiva cu insemnatate in societatea romaneasca.
Am aflat pe pielea mea si ce materii trebuie sa studiez, nu mi se pare momentan foarte greu fiindca explica pe intelesul tuturor(unii chiar nu prea au ce cauta la facultate), fiindca profesorii chiar sunt interesati de soarta noastra, din cate mi-am putut eu da seama dupa aceste 2 saptamani.
Orarul este unul foarte accesibil, bine acum nu va ganditi ca nu am ore, ca am vreo 26 pe saptamana din cate stiu, dar este bine pus in practica.
La unele cursuri nu prea imi place fiindca e plictisitor, dar altele compenseaza prin inedit si prin buna relatie cu profesorul care ni-l preda cum ar fi cel de Geometrie descriptiva care desi tine prezenta o face pentru binele nostru(GD/DTI fiind printre cele mai importante cunostinte pe care trebuie sa le acumuleze un inginer navalist).

1 thought on “Din nou acasa

  1. >Ma bucur ca ai un echilibru intre materiile care iti plac si te stimuleaza si cele mai putin.. entuziasmante.
    Important e sa te tii de treaba, mai ales acum la inceput, cat vi se pun bazele, sa nu pierzi din materie (astea imi suna si mie)
    Probabil sunt multi care nu au ce cauta acolo, in timp se va vedea cine e chiar interesat de asta si cine face doar asa, o facultate, pentru a lua o oarecare diploma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.