Viata

Destinatii de vacanta

Abia astept sa trec peste perioada asta crancena, in care ma aflu, fiindca nu am timp de nimic…uneori nici pentru facultate desi sunt implicat mai mult de 100% dar simt ca nu este de ajuns.

Vreau sa fac o gramada de lucruri dupa ce voi termina cu licenta, cu bine sper, printre care sa calatoresc mult. O sa calatoresc probabil cat ma tine buzunarul, vreau sa ajung in multe orase din tara, mi-am mai exprimat aceasta doleanta chiar si aici pe blog, dar am si ganduri mai marete.
As vrea daca se poate sa umblu putin si prin Europa, mi-ar place sa vizitez Barcelona, Praga, Amsterdam…si multe alte orase pentru care voi avea nevoie de bilete ieftine de avion.
Banuiesc ca nu trebuie sa le fac pe toate intr-o perioada scurta, fiindca nici nu-mi inchipui ca as putea sa fac asta. Sa calatoresti mult necesita un buget important, unul de care momentan nu dispun. Sper sa se schimbe lucrurile in curand.
Vreau cu prima ocazie sa merg si intr-o croaziera prin Mediterana, m-am interesat si nu pare a fi extrem de scump. Croaziera chiar mi se pare o obligatie din postura in care ma prezint.

Dar sa revenim imi doresc multe.
Mi-am dorit multe, multe s-au implinit.
Am prins gust de iesit in afara granitelor si va spun sincer ca imi doresc sa zbor cu avionul pentru prima data.

6 thoughts on “Destinatii de vacanta

 1. Pentru orasele mentionate gasesti perioade mai bune de vizitat primavara si toaman, vara tot la plaja sau la munte e mai OK!

 2. Ia-ți tu licența cu succes și o să ai și timp și bani de călătorii, n-au intrat zilele în sac. Oricum, pentru călătoriile mai spre sudul Europei e bună luna mai, pentru cele mai spre nordul Europei – septembrie.
  Mi-am format despre tine părerea că ești un tip destul de calculat. Strânge bani tot anul pentru o vacanță ca lumea. Dacă aduni în fiecare lună între 50 și 100 de euro, ai într-un an între 600 și 1200 de euro. Pentru o persoană e o sumă mai mult decât suficientă.
  Să ai noroc în toate, Vasile !

  1. Multumesc Zina, chiar acum lucrez la un ultim proiect… am intelesc ca mi-au mai ramas 3 examene :D. Incet dar sigur, toate se aseaza “la casa lor” :D.
   Iti multumesc pentru vizite iti si va cer scuze tuturor ca nu va mai pot calca pragul online :(, dar promit ca dupa ce ma mai linistesc o sa-mi reiau in drepturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *