Viata

Depre mine

Nu m-am mai gandit vreun an si ceva la mine, nu stiu daca a fost ceva normal, insa acum ca am inceput sa o fac simt ca unele lucruri nu sunt cum ar trebui sa fie.

Acuz o oboseala nefireasca in ultimele zile…desi n-as putea spune ca nu reusesc sa ma odihnesc – pot da vina fireste pe faptul ca a sosit primavara si totusi nu prea pare asta fiindca organismul meu este greu incercat zilnic, cu viariatii de temperatura destul de insemnate (10-15 grade). Sa speram ca e doar astenia de primavara si va trece o data cu reintrarea in drepturi a mandrului Soare.

Ziceam ca ma gandesc la mine, asta cat mai pot fiindca nu prea mai am timpul necesar sa fac introspectii pana in esenta…totul este pe fuga, daca se poate la minunt fiindca ma aflu mereu in continua miscare atat fizica cat si psihica, pentru a rezolva problemele in deosebi cele de la locul de munca, fiindca cei drept n-am avut parte de probleme deosbite pe plan personal/casnic.

Cred ca lunile martie si poate chiar aprilie vor reprezenta o perioada in care trebuie sa-mi reevaluez anumiti parametri, fiindca semnalele sunt trase, dar poate n-am avut curajul necesar sa ma gandesc atat de departe/la schimbari.

Pe curand!

6 thoughts on “Depre mine

  1. Pe lângă ceea ce ți-ai propui, încearcă și o cură de Spektrum imunactiv – un complex de vitamine foarte util la început de primăvară. Poate și programul de viață trebuie ajustat. Ca să fii eficient 5 zile pe săptămână, trebuie ca în fiecare wekend (sau în cât mai multe weekeenduri) să te rupi complet de job, internet, preocupările cotidiene, mediul în care trăiești.

    Sănătate și putere!

  2. Se pare ca la tine viata incearca sa te tina din ce in ce mai ocupat, e bine intr-un fel, insa poate o sa reusesti sa gasesti un echilibru. E nevoie si de timp pentru introspectii mai profunde.

    Oricum, cu cat te afunzi mai mult in job, cu atat mai putin timp pentru tine o sa ai.

    Dupa cum ai mentionat, cred ca e mai bine sa lasam Soarele sa vina la noi. 🙂 O data cu el vine si pofta de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.