Cugetari

Verighete – gândește în viitor

Ca orice lucru trebuie să iei în considerare experiența trecutului, al tău sau a celorlalți, dacă nu ai experiență dobândită în domeniu, pentru a lua o decizie acum ce va avea repercusiuni și în viitor.

Fie că vorbim de achiziția unei locuințe, a unui automobil, electrocasnic, construcția unei locuințe, etc.

Referitor la verighete, vă sfătuim în trecut să alegeți modele cât mai simple.

Revin asupra subiectului fiindcă am realizat că am uitat să menționez un aspect foarte important.

Când achiziționați verighetele, teoretic vă gândiți că vor fi pe viață? Nimeni când se căsătorește mă gândesc că a nu are planul făcut cum să divorțeze și să se recăsătorească, astfel acele verighete vor fi purtate teoretic pe viață.

Verighete

Problema este următoarea!

Cei mai mulți oameni preferă să păstreze verighetele inițiale toată viața, pentru a le purta. O parte dintre ei le înlocuiesc, își reîmprospătează jurămintele.

Cei care își schimbă verighetele o fac fiindcă în timp degetele își modifică diametrul, forma, etc. Verighetele rămân mici, blocate pe degetul inelar.

Cei care le păstrează pe cele inițiale și aici se încadrează în două categorii. Cei care își modifică verighetele, adică le măresc în diametru sau cei care preferă să nu le scoată deloc și li se atrofiază zona unde este fixată verigheta pe deget.

Acum imaginativă dacă aveți modele și este necesar să vă modifice verighetele.

Două soluții sunt viabile și de această dată.

Una este o pilire profesională interioară, asta dacă verighetele sunt destul de groase în carne. Lucru care nu ar afecta modelul (corect este masa) verighetei de pe exterior ci doar greutatea lor finală și eventualele gravări interioare care pot fi oricum reproduse.

Atenție și aici am văzut oameni care au verighete doare subțiri, încât acestea se pot îndoi. Lucru pe care nu-l recomand. În aceste situații nu poate fi vorba de o astfel de soluție.

A doua soluție este să fie tăiată verigheta și să se introducă un adaos de material, lucru care va crește gramajul verighetei.

Utilizând cea de-a doua soluție, în cazul unei verighete cu modele deosebite imaginativă rezultatul, nimeni nu se chinuie să reproducă in detaliu așa ceva, doar dacă nu va costă o avere.

Sfatul meu este să gândiți puțin în perspectivă, nu doar pentru ziua de astăzi!

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published.