Cugetari

Toate in viata au un rol

Despre viata am mai vorbit si o sa mai vorbesc probabil cat o sa traiesc, fiindca dupa aia nu stiu daca mai putem lua legatura…

Nu stiu daca ati observat dar imi place sa reflectez asupra vietii, imi place sa ma gandesc la viata, la viata mea. Ei bine am ajuns la concluzia ca fiecare deciziei pe care o luam, fiecare lucru pe care-l facem, fiecare chestie care ne trece prin fata ochilor si intram in contact de orice fel are un efect asupra vietii noastre.

Pentru a intelege la ce ma refer, pot sa va dau exemplu un film care de altfel a castigat OSCARUL in 2008, nu stiu daca ati vazut Slumdog Millionaire (Vagabondul milionar).

Ceea ce cred eu este ca fiecare mic detaliu are un efect cat de mic in viata noastra pe viitor.
Spre exemplu faptul ca am fost in primavara la RoBlogfest in Bucuresti, mi-a adus o gramada de satisfactii cred eu pe plan profesional. Satisfactii care nu tin deloc de calitatea de blogger, de posesor al acestui blog ci pur si simplu castig personal. S-a intamplat sa dau peste cine trebuie, sa vorbesc ce trebuie, sa ma faca sa gandesc o problema care s-a ivit in perioada imediat urmatoare si daca deja ma gandisem la ea stiam deja “rezolvarea”.

Cred ca faptul ca acum imi cititi blogul, poate sa va ajute la un moment dat… nu stiu de ce sau in ce fel, dar o sa aflati la un moment dat ca am avut dreptate. Sper sa nu uitati sa imi transmiteti asta!
Poate lucrurile banale pot sa schimbe soarta in bine sau in rau, sper ca blogul meu sa afecteze pozitiv vietile noastre.

V-ati gandit vreodata ca din cauza unui fapt ridicol… ati uitat sa verificati daca ati incuiat usa, si va intoarceti sa o faceti in momentul in care trebuia sa traversati strada v-ar fi spulberat o masina? Nu-i scenariu de film, chiar se intampla!

Tagged ,

8 thoughts on “Toate in viata au un rol

  1. E o constatare pe care si eu am avut ocazia s-o fac de nenumarate ori pana acum, e adevarata, nu stiu ce ar mai fi de adaugat. Poate doar ca mie imi place mai mult cum suna varianta lui Constantin. Si fiind constienti de acest lucru, noi, oamenii, nu ar trebui sa mai disperam cu atata usurinta atunci cand soarta pare a ne fi potrivinica… Soarta cu sensul de circumstante…

    1. daca nu au, facem :D. Insa ce parere ai despre subiect?
      Ai vazut filmul despre care aminteam? Cum a castigat el marele premiu, reusind sa raspunda la toate intrebarile fiindca erau legate de viata lui…oarecum.

  2. Multe lucruri ma fac sa cred ca au cursul lor, adica din lucrurile care le prevedeam ca fiind un dezastru, defapt acolo gaseam o solutie pozitiva care ma ajuta.

  3. Mai naspa e ca nu poti scoate maxim din toate lucrurile care-ti plac…viata nu e mereu roz, dar e ok cum este!

Leave a Reply

Your email address will not be published.