Cugetari

Noutati – doar titluri

Nu este o noutate ca astazi este sambata, nu este o noutate ca e ziua lui Brancusi, sau ca a murit un celebru scriitor al timpurilor noastre, sau ca pato.ro nu este in topul SMS Bucuresti, ori ca nu prea stiu ce sa intamplat cu presedintele si like-urile si nici nu sunt pe subiect cu ce se intampla pe la Antene.

Nu mai prezinta interes pentru mine multe lucruri, altele in schimb incep sa ma preocupe in limita timpului si energiei pe care pot sa le-o ofer.

Totusi de mult timp n-am mai tras ca acest blog sa urce in vreun clasament, as avea idei cu el. Multe idei am in cap daca stau bine sa ma gandesc, insa nu am disponibilitatea si nici claritatea de a le transpune in scris, in articole pentru mine si pentru voi.

Jobul reprezinte foarte mult in acest moment si incerc pe cat posibil sa fiu mai bun, sa ajung intr-un punct in care sa pot spune ca “am facut-o si pe asta”, nu pot sa va zic obiectivul meu actual fiindca este posibil ca unii sa ma citeasca si vreau sa reprezinte o surpriza, nu vreau sa-mi “taie elanul inca din copilarie”.

Simt ca sunt pe drumul cel bun sunt pregatit pentru noi provocari, mi-ar place sa ma misc putin mai mult sa am ceva mai multa libertate…pe care am de gand sa o cultiv cu timpul, fiindca acum sunt destul de incorsetat si simt ca gafai la fiecare pas, mai ales pe culmile inalte…daca intelegeti.

Am ales mereu sa nu ma dau inapoi de la aerul tare, considerand ca doar asa te poti cali cu adevarat doar ca alegand astfel  devii un om caruia ii place acest tip de viata si n-ai sa accepti niciodata sa tragi pe linie dreapta, iti place sa ai o panta ascendenta mereu in fata care sa reprezinte o noua provocare.

Articolul asta este despre mine,
Imi doream sa va transmit ca sunt bine!
Am momente cand mai scriu si rime;
Dar din ce in ce mai rar dau la multime.

Pe curand…

4 thoughts on “Noutati – doar titluri

  1. Bravo, Vasile! Luptă! Am știu de la început că ești un luptător cu tine însuți, că vrei mereu să devii tot mai bun. Succes! ☺

    1. Multumesc Zina, asta imi place sa fac.
      Voi continua pe acest drum, fiindca l-am ales si nu pare chiar atat de speriat desi este provocator.

Leave a Reply

Your email address will not be published.