Cugetari

Mereu timpul!

Timpul cred ca este o tema, discutata si reluata la infinit pe acest blog…daca veti cauta “timp” banuiesc ca vi se vor afisa o sumedenie de articole.

Timpul realizez pe zi ce trece, ca nu mai are rabdare cu “oamenii” sau cu mine daca ma raportez la un reper de dezbatere in jurul acestui subiect. Cand ma gandesc la prezent si viitor parca, merg prin viata cu un avion cu reactie, totul se petrece in viteza n-ai timp prea mare de reactii daca ai ratat ceva nu prea mai poti sa te intorci, pe cand daca ma gandesc acum la trecut totul este variabil…
Ma raportez la unele chestii din trecut si parca ieri s-au intamplat, parca totul a trecut intr-o fractiune de secunda pe cand altele desi nu s-au intamplat cu foarte mult timp in urma …spre exemplu terminarea liceului pare o vesnicie cand ma gandesc de cand nu mi-am mai vazut mare parte din colegi(poate fiindca imi erau dragi), de altfel faptul in sine, parca s-a petrecut ieri ca intram la facultate distanta de vreo 2 luni.

E foarte ciudat cum percepem acest factor al vietii si al mortii, “timpul”!

Ceasul de pe Biserica Neagra Tagged ,

15 thoughts on “Mereu timpul!

 1. My mistake! rasnita mea da eroare. Auzi, te intrebam ce Sony Vayo gasesc si eu pe la tine prin Emag. Fac doua chestii bune: imi iau ce imi trebuie si iti fac si tie acolo, un ciubuc. Vazusem ceva la 2700 de lei, dar astept o parere, tu iti stii marfa mai bine.

  1. pentru ce faci tu cred ca e perfect, are si placa video dedicata destul de puternica in caz ca te bate capul sa te apuci de chestii ce tin de prelucrare video, proiectare :D(sunt softuri care cer), nu cred ca-l folosesti tu pentru ultimele jocuri ce apar pe piata, desi cred ca face fata(momentan).

   1. Auzi, dar are Windows pe el? Ca stii ce am tras cu Apple. Ma omor fara Windows. Deci si tie ti se pare ok laptopul ala. Bun, bine ca stiu. Aaa si nu joc jocuri de nici un fel pentru ca nu ma pasioneaza deloc.

 2. daca esti organizat, ai timp de toate. dar din alea toate… scoate si scoate si scoate… incepe curatenia cu dependenta de online si vei constata ca te vei plictisi.
  eu am ajuns laconcluzia ca timp avem, dar ni l-am umplut cu “de toate” care nu ne mai lasa timp pentru ceea ce trebuie

  1. Ai zis ca ma voi plictisi cand am fost fara online, in vacanta… ei bine a fost super, nici nu prea mi-a trecut prin minte chestii legate de acest subiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.