Cum îți dai seama că legumele nu-s chiar ce trebuie?
Păi, este simplu! Legumele de la noi de pe moșie se strică.
Se înmoaie, mucegăiesc, se fac bune de aruncat în câteva zile.
Comparație…am luat roșii sâmbătă de ieri ce mai rămăsese dintre ele începuseră să se strice. Cu mențiunea că nu le-am avut în frigider și nu erau complet coapte toate, atunci când le-am cules.
Prin comparație am avut niște roșii cherry luate din Kaufland la kg, erau “made Maroc”. Au stat pe afară vreo 3 săptămâni, le-am cumpărat de Paști…nu aveau urmă de stricăciune, cel mult se deshidratau puțin (se zbârceau).
Dovleceii, castraveții se înmoaie și mucegăisc chiar și în frigider! Cei cumpărați n-au nici pe naiba.
Ca o concluzie, fructele și legumele sănătoase sunt ușor perisabile!
E normal sa fie perisabile. Eu nu mai cumpar din Kaufland vara. Doar iarna… cand n-am incotro.
Păi le mănânci cu poftă și au și gust.
Și cu foame :)), că e cel mai bun bucătar!
Am luat cateva kg de castraveti de la bunica, erau aposi, copti la apogeu, gustosi. Am mancat in prima zi o salata, au mai ramas cativa in frigider, dupa 2 zile, s-au stricat. Total de acord!
Știu cum este, la mine se înmoaie așa în 2 zile apoi în alte două zile de strică.
Fructele cu viermi cum le cataloghezi? ?
Alea sunt cu adevărat comestibile și au și proteine.