Cugetari

La Braila se trece bacul usor!

Doar la noi la braila elevii clasei a 12-a pot trece bacul gratis si usor… fireste peste Dunare.
Exista doua posibilitati cu cel din oras, catre insula mare a Brailei care este mai mic.

Sau cel la de la Smardan unde ne recomanda noua, profesoara de matematica din liceu, sa mergem daca vrem sa trecem bacul. La Smardan e oarecum pentru profesionisti!
Puteti sa mergeti dus-intors!
Un alt sfat celor pe care-l dau celor care se afla in clasa a 12-a si dau examenul de bacalaureat acum in toamna este sa caute cat mai multe pagini de facebook, gen radio Trinitas, biserici, manastiri si sa dea likeuri poate vor indupleca divinitatea…asta fireste in cazul in care nu se impaca cu invatatul.

Tagged , , , ,

33 thoughts on “La Braila se trece bacul usor!

 1. pai de asta au facut si astia de la google acum… ca sa atraga atentia divinitatii ca exista si ei pe lumea asta:))

 2. sa se faca un eveniment de sustinere a catedralei mantuirii neamului si sa baga acolo like-uri, iau peste 8 toti !!!

 3. In primul rand ma bucur ca te-am descoperit, ce sa spun imi plac articolele, ideile sunt ok, iar la acest articol nu pot decat sa le urez succes tuturor celor care sustin examenul de BAC.

  1. ei dar ai mai trecut pe la mine tin minte ca m-ai invitat intr-un proiect pe blogul tau dar cum eram cu presesiunea si sesiunea n-am putut sa dau curs!

   1. Da scz pato, s-a schimbat putin echipa probabil te-a contactat colegul meu kasak, oricum eu intru sa te citesc zilnic, apropo de concurs v-a fi a doua runda in curand, chiar foarte curand!:) O sa primesti invitatie!:)

    1. probabil… dar daca e sper sa fie foarte devreme fiindca in curand ma apuc de studiu, nu vreau sa incep anul universitar cu stangul…

 4. Sau de preferat sa mearga la biserica si sa puna burta pe carte! Eu sincer sunt cea mai fericita cu bacul asta! Macar asa stiu ca cei care nu invata isi primesc nota pe merit! In alti ani unii invatau si altii bateau mingea pe maidan si luau si nota maxima… iar ei nu stiau mate sau romana nici de-un 5…

 5. Ei bine ca s-a rezolvat acum…crede-ma am colegi care au facut pregatire la mate si tot au luat 2.50 :-j

  1. eu am facut vreo 2 sedinte si apoi m-am lasat ca nu faceam altceva decat sa rezolv exercitii, asta puteam sa fac si singur… si am luat 8.5 la modulul 1 de dificultate. Eu l-am dat cu un an in urma…

 6. Eu nu am facut pregatire la nimic si ca tot e vorba de mate am luat 8.80 M2 ca eu am fost la profil chimie-biologie ca am dat la medicina!:D

 7. Da, chiar ca se trece usor. imi amintesc prima senzatie pe care am simtit-o cu multi ani in urma cand am trecut prima data. Fain. De aia am luat bacul dintr-o singura incercare – ca mi-a placut experienta

 8. ar fi bine sa se treaca usor si bacul alalalt cu cifre si litere … acolo cred ca e mai greu si dupaia sunt oameni care nu vor sa vorbesc cu tine …

 9. “I have an ideea” Anul viitor sa se dea probele de bacalaureat in bacuri 😀

 10. Aoleuuu… stai ca mi-am amintit de ceva. Am zis luna trecuta ca daca nu iau BAC-ul ma las de blogging. Deja am zis ca ma las de blog… asta e un semn cumva, sa dau like-uri mamei Omida sau tatalui Fluture sa alunge blestemu’? :))

   1. Multumesc. Oricum, mai e mult pana la anu’. Problema e ca ma gandeam la un momendat sa imi cumpar domeniu. Mai bine astept pana la anu’, sa nu dau banu’ de pomana :))

   2. mai e bun un domeniu… chiar foarte bun! Recomand oricui, numai sa te tii de treaba. Sau sa ai banii si sa n-ai ce face cu ei, ideea e ca pe urma te intereseaza si de host. Faci investitii e drept dar poti sa si castigi, pato.ro spre exemplu pana acum se intretine singur si au fost ceva investitii:).

 11. Si eu sunt brailean, dar as prefera un pod peste dunare decat bac-ul,niciodata nu am avut rabdare sa ajung pe partea cealalta si am fost nevoit sa sar din el :-)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.