Cugetari

In lucruri simple ma regasesc

Am fost uimit, realmente nu m-am asteptat…sunteti uimitori!

Nu m-as fi asteptat niciodata ca un lucru atat de simplu precum “sunetul ploii” sa provoace atata emotie pe blog…e drept ca in cea mai mare parte blogul este scris pentru mine. Bine poate fiindca sunt egoist, scriu pentru mine dar probabil eu ma regasesc in ceea ce scriu in cea mai mare parte a articolelor.
Sunt foarte multumit sa vad ca si altii se regasesc in gandurile mele, defapt trebuie sa va multumesc din nou ca ma cititi(stiu ca n-am mai facut de mult asta).

Va multumesc fiindca ma cititi! Sper ca aceasta activitate sa fie timp castigat pentru voi…

N-am sa va mai intreb, din nou, daca va ajutat vreodata acest blog cu ceva fiindca nu are rost poate cand o sa simtiti nevoia sa impartasiti ceva o ve-ti face oricum.

Lucrurile simple ne fac viata mai frumoasa!
Lucruri simple precum un zambet, o urare de bine, sau chiar ceva primordial precum cantecul ploii.
Va urez un simplu: Sa aveti un weekend placut!

10 thoughts on “In lucruri simple ma regasesc

 1. Un weekend frumos si tie Pato.
  Mereu lucrurile simple au provocat emotii, probabil oamenilor simpli.

 2. Normal ca sunetul ploii provoaca emotii puternice de vreme ce traim o vara incendiara( se pare ca din 2007 nu a mai fost atat de cald), oamenii sunt satui de canicula, iar ploaia se lasa asteptata… Cel putin aici in sud, prin alte parti ale tarii am auzit ca a fost rost de ceva furtuna…
  Weekend asa cum iti doresti, Pato!

  1. Doar de asta? Adica intr-un fel acum cred ca le-ar place si zapada, chiar daca nu iubesc iarna cum o iubesc eu :D… daca ar fi inundatii ar blestema intr-una. Asta e…oamenii se dau dupa cum bate vantul.

   1. Nu, Pato, si ti-am promis ca nu-ti mai explic, dar tot revin, poate o sa intelegi de data asta. Oamenilor nu le plac extremele meteorologice, adica, si-ti dau un exemplu concret, nu agreem mai multe zile consecutive de canicula. Noi in Bucuresti de 3 saptamani luptam cu arsita… Nu zice nimeni sa nu fie cald, dar macar 33-34 de grade, nu 37-40…
    Este o vara asemanatoare cu cea din 2007, o vara extrem de calda…
    La fel si iarna trecuta, daca erau -7 grade C si zapada cat de cat acolo de sanius, nu se mai lamenta nimeni, dar temperaturile au coborat la 14 grade si zapada a fost cat casa…
    Sper ca acum ai inteles ce am vrut sa spun.

    1. mie mi-a placut mult iarna trecuta :D, asa cum a fost cu ger, viscol, ninsori 🙂 asta inseaman iarna adevarata

  1. Asta asa e, e greu sa mutumesti pe cineva… daca ii dai ceva care are nevoie la un moment dat ajunge la concluzia ca era mai bine fara 😀 . EPIC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *