Cugetari

Este greu sa incepi

Poate cel mai greu lucru este sa faci primul si sa ajungi la un ritm constant.

Cred ca este vorba de orice proiect, fie ca ne referim la o lucrare noua, la un obicei sau la o activitate recurenta.

Cum este scrisul pe blog si publicarea de noi articole. La un moment dat aveam un ritm bun. Scriam zilnic si publicam un articol, cel putin. Acum vad ca am inceput si chiar daca m-am straduit tot au mai aparut mici pauze.

Idea este sa continui, fiindca daca te opresti este simplu…oricine o poate face. Sa faci “nimic” este probabil cel mai facil lucru.

Voi continua sa scriu, sunt anumite zone care acum imi ocupa timpul si energia dar despre care nu simt inca sa impartasesc.

Dar o data cu intrarea in ritm probabil, adica sper sa vin si cu informatii mai interesante.

Tagged

4 thoughts on “Este greu sa incepi

  1. Eu scriu de ani de zile, dar am grija sa am si programate ca sa pot sa o duc pe termen lung. Nu am mereu inspiratie, nu pot scoate mereu calitate.

    1. Asta e clar, dar nu cred ca te-ai gandit la un an de zile. Sau poate ma insel. Ma gandesc ca ai un interval de 15-20 de zile. Gen un concediu.

      Acum depinde si de alte lucruri, prioritati…uneori blogul nu-si mai gaseste locul cand sunt concentrat pe lucrurile care ma ajuta mai mult. Gen zona din care am venituri, etc..

  2. Te înțeleg perfect. Am avut o perioadă constantă de scris, iar odată cu pauza a dispărut și inspirația, dar trag tare să revin la treabă serios. :d baftă multă și ție.

  3. Am scris si eu la un momentdat despre asta. Adica sa incepi cu primul gest, chiar si cu o miscare de deget, si incet-incet te pui in miscare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.