Cugetari

Corpul uman e format din apa

Sunt racit cobza si acum pot sa va dau un exemplu clar ca este adevarat cand v-am zis ca organismul uman  este format in mare parte din apa…

De unde vreti sa incepem explicatiile?

Deci imi curg rauri de “apa” din nas… n-am sa va arat muntii de servetele nazale folosite ca nu e tocmai un peisaj frumos!

Lacrimez chiar in acest moment, apa!

Si transpir…tot apa!

Mama ei de raceala, tocmai pe mine m-a gasit sa-mi demonstreze faptul ca suntem formati intr-un raport dominant din apa!

 

Tagged , ,

14 thoughts on “Corpul uman e format din apa

 1. Pai da, si o sa-ti revii tot cu apa…fierbinte si indulcita. Cu ceai. 😛
  Sanatate maxima, Pato. 🙂

 2. Au trecut cativa ani probabil de cand nu am mai luat o pastila. Nu de alta, dar ficatul meu este foarte sensibil si… am probleme. In schimb, nu patesc nimic de la un vin fiert. Sfatul meu Pato, este sa iti iei netbook-ul cu tine, pune-te intr-o patura groasa si fierbe-ti 2 cani de vin dupa ce faci un dus fierbinte. Crede-ma, iti va fi mult mai bine.

  PS: Asta este un sfat dat de mine, personal. Mentionez ca nu sunt doctor dar nevoia m-a invatat atunci cand am fost si eu racit 🙂

  Fa-te bine, Pato!
  Sanatate!

  1. Mai sfatul nu e rau, vinul tau fiert te ajuta sa transpiri ceea ce e bine si stand in patura ajuti organismul sa creasca temperatura si sa lupte cu “inamicii”. Dar sunt la camin, o sa lupt cu raceala cand ajung acasa.

 3. Sanatate!
  Eu aproape ca am scapat de raceala (gripa mai exact) si am zis ca nu o mai vreau. Si tu ce faci? Incepi tu cu boala? 🙂
  Inca o data: Sanatate!

 4. Corpul uman e format din apa cu siguranta. O simt chiar acum,din acelasi motiv ca si tine :).
  Sanatate,Pato!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *