Cugetari

Copiilor din lumea-ntreaga!

… le urez astazi cu ocazia sarbatoririi “Zilei internationale a celor mici” multa sanatatea, fericire, implinirea tuturor dorintelor(jucarii cat mai faine), o viata plina de satisfactii si sa fie cuminti!

Cine se mai considera copil? Mana sus!
Ala eu! Ala eu!

Stiti cum se spune ideal ar fi sa avem un suflet tanar, curat, pur combinat cu un trup matur si o minte experimentata(batrana). Bine cum idealul e imposibil de descoperit si de atins ne mai prostim cate putin cand avem sansa, mai facem glumite, mai spunem bancuri, radem( sa intinerim sufletul si trupul deopotriva). Ne hranim mintea, trupul si sufletul tot timpul cu anumite chestii precum cunoastere, hrana proaspata, respectiv dragoste…
Nu stiu daca s-a gasit reteta unei vieti de succes, avand astfel in echilibru toate cele trei constante ale vietii. Constante sau variabile?
Logic gandind am putea spune ca sunt variabile fiindca ele variaza in timp dar nu si in spatiu. Si pana la urma ce e timpul? Putem vedea noi timpul? Timpul e o necunoscuta inca! Reprezinta o a 4 dimensiune nedescoperita de oameni in totalitate…
Unii ar zice ca ceea ce percepem noi pe pamant este doar o proiectie a timpului in dimensiunea noastra.

Cata filosofie;
La multi ani!

Tagged , ,

17 thoughts on “Copiilor din lumea-ntreaga!

 1. Eu urez La Multi Ani tuturor, pentru ca imi place sa cred, ca mai este in fiecare macar “o particica” de copil.

 2. Tuturor copiilor, din lumea intreaga le urez:
  o viata fericita!!!
  -dar inainte de asta:
  o copilarie fericita!!!

 3. Momentan sunt tentata sa ma hranesc mai mult cu dragoste… 😀
  La Multi Ani, Pato! 🙂

 4. Multumesc Pato, cu o micuta intarziere. La Multi Ani si tie!! Eu inca ma simt copil si e tare bine, sper sa nu pierd asta niciodata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.