Cugetari

Ce a insemnat Revolutia 1989

Proclamarea “Romaniei Libere” in studioul Televiziunii Romane de Mircea Dinescu, “Eroul Revolutiei”…
Ce a insemnat Revolutia?
“Mircea fa-te ca lucrezi!”
Dinescu si ceilalti joaca teatru, fac regie…
Puteti sa vedeti mai jos:

Ce au facut majoritatea romanilor din 1990 incoace?
S-au facut ca lucreaza, nu ca si in timpul comunismului nu era le fel! Noi asa suntem un neam de facatori…
Vrem sa avem, dar sa nu facem nimic.
Bine Dinescu a ajuns bine in urma revolutiei, “saracul artist” e mosier acum. Poetul national  se lafaie la televiziunile private cand are ocazia… cu fast, cand semenii lui o duc cum o duc.  Pui de snob, scapat din mizerie!
Cum a facut avere nu ma intereseaza, dar e drept ca multora dintre noi nu le-a mers la fel de bine dupa revolutie daca in zilele trecute au iesit in strada.

Adevarata revolutie v-am spus eu ce inseamna, dar poate ca sunt doar un pusti care nu stie nimic!

Tagged

14 thoughts on “Ce a insemnat Revolutia 1989

  1. Nu e vorba de politica e vorba de bun simt!
   Ai dreptate in articolul tau, ca nu sunt platiti pe cat ar merita… insa asta e viata fiecare doarme cum si-a asternut…
   Nu sunt oameni in Romania care o duc bine? Daa aia nu se vad ca nu se plang niciodata, nici n-ar avea de ce.
   Sunt multe de discutat daca e si poate o sa le discutam la un ceai, vreodata asa pe blog e oarecum peste mana.

   1. Da Pato… eu am glumit la faza cu Base 😀

    asta era ideea mea. Daca eu iti propun acum 10 euro sa faci un review la blogul meu, o sa-mi zici ca esti ocupat… si poate ca pentru ca suntem prieteni, mi-l faci cand te mai eliberezi, asta neinsemnand ca esti puturos ci doar ca ai lucruri mai bune de facut la care nu merita sa renunti pentru acei 10 euro.

    daca eu iti cer acelasi lucru si iti ofer 100 de euro, pana la ora 12 e gata review-ul respectiv pentru ca stii si tu ca maine s-ar putea sa ma razgandesc 🙂

    1. ai dreptate aici… dar as face gratis pentru un prieten, cum am facut si pentru altii! Fireste, faza cu ocupat se poate… sesiunea e pe viata mea!

     Si da pentru 100 de euro cred ca mi-as face putin timp :)) avand in vedere ca unii ii castiga saracii intr-o luna, prin munca.
     Dar aici e si de sansa care o ai in viata. Nu?
     Fiecare trebuie sa-si duca crucea…

 1. Vasile, fii înțelept ! Nu crede tu tot ce auzi pe la televiziuni ! În timpul comunismului se muncea în draci, de luni până sâmbăta, de multe ori și duminica. Atunci s-a făcut averea națională pe care au păpat-o cu lingura conducătorii de după ’89. Atunci s-au făcut fabricile și uzinele privatizate post ’89 pe nimic, atunci s-au desțelenit, s-au irigat și s-au cultivat câmpurile pline de ciulini,redate pustiului după’89, atunci s-a făcut flota…etc.etc.etc.
  Un sfat prietenesc: scrie despre ce ai cunoscut direct sau scrie despre ce n-a cunoscut nimeni… !

  1. Asa am sa fac, nici n-am sa ma mai ating de subiecte cu iz politic ca nu-mi fac placere… si asta dupa cum se pare asa a parut( desi n-am vrut sa para politic).

   1. Dacă admir ceva la tine, apoi e faptul că ești dintr-o bucată și nu eziți să-ți recunoști bărbătește o eroare și să o îndrepți ! Și mai ales în public, fiindcă pe blog suntem ca pe scenă. Puțini oameni pe care îi cunosc au această calitate. Felicitări, Vasile !
    P.S. Scriu asta și după ce am citit comentariul tău către Nice 🙂

  1. ai dreptate Gabriela, n-ar trebui sa ne irosim “jocul”, ar trebui sa ne bucuram de el! dar intr-un joc cineva pierde si altii castiga, daca nu stii sa si pierzi sau sa inveti ceva nici in viata nu o sa o duci mai bine!

 2. De peste 20 de ani ne chinuim sa gasim raspunsul la intrebarea din titlu… Oare cat va mai trebui sa treaca? Inca 30?

  1. Cert e ca a fost o schimbare… pentru unii in bine, pentru unii in rau! nu o sa zic cum vad eu procentele sa nu zica Zina ca n-am trait inainte si ca sunt “parerist”( dar pana la urma asta e ideea)!

 3. Revolutionari sunt aia care tac si fac… aia care revolutioneaza lumea si nu se aude de ei, geniile care nu se gandesc la ei! Se gandesc la ce ar putea face/inventa in folosul celorlalti!

  asa vad eu…asa astia de se duc ca la piata sa cerseasca!

 4. Momemtul evocat de tine in video a insemnat sfarsitul Revolutiei din 1989 si inceputul Marii Manipulari neocomuniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.