Cugetari

Bucătărie open space?

Mă uit la tiny houses, mai văd și prin România mai văd și pe Discovery, prin USA. Să înțeleg că lipsa de spațiu te îndrumă spre o astfel de soluție. Totuși mi se pare scremut, să vrei tiny house dar să mizezi pe faptul că vei găti. Dar am văzut asta atât la români cât și la americani.

Eu vă zic din start că aproape că sunt în stare să condamn stilul asta de abordare pentru bucătării. Ori îți faci open space și cel mult ai un microunde să încălzești mâncarea ori nu îți înțeleg logica.

Uite exemplu la rulote!

După ce că nu este spațiu, hai sa miroasă toate hainele, așternuturile, etc. a ceapă călită. Personal, aș face face bucătăria în afară ca un blat rabatabil cu plită, chiuveta și un blat de lucru, acces la coșul de gunoi și cuptor de gătit. Toate sub zona de “terasă” unde se acționează copertina.

Chiar vrei să te culci în miros de mâncare? Zău că nu înțeleg. Da, înțeleg anumite zone rezidențiale unde foodpanda, glovo, tazz și aia de la Voiculescu sunt cei mai buni bucătari, dar și singurii.

Sărbătoare luminată vă doresc!

1 thought on “Bucătărie open space?

  1. Eu n-am o problema neaparat cu mirosul, dar oricat de tare ar fi hota din open space-ul ala… grasimea tot sare prin jur, daca gatesti. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.