Cugetari

Australia 60-60

Nu știu dacă ați reușit să observați pe pagina de Facebook a blogului, pe care de altfel vă invit să dați un like pentru a urmări activitatea, am avut ocazia să ajung in Australia.

Plecând de la acest subiect voi scrie o serie de articole în care voi povesti experiența mea și pentru a vă evoca percepția mea despre ce am văzut, auzit, mâncat, simțit pe acolo.

De ce apare 60-60 în titlul articolului?

Rotunjind puțin cifrele, efectiv 60 de ore am călătorit de acasă până la hotel și retur. În același timp, perioada petrecută la sol, în Australia, a fost egală.

Probabil mă/vă veți întreba dacă merită efortul.

Clar, nu este confortabil. Dar aș mai face-o dacă aș avea ocazia de cate ori s-ar ivi posibilitatea. Îmi place, în general, să călătoresc.

Mi se pare obositor și mai mereu mă plâng, în perioada imediată evenimentului sau pe timpul evenimentului. Dar rămâi cu niște amintiri, amintiri pe care nu ți le poate fura nimeni. Excepție făcând neamțul ăla, Alzheimer.

Ai deschidere spre tot felul de evenimente noi, care în mod normal nu ai putea să le experimentezi. Ești pus în fața unor situații care necesită decizii de moment, care poate pentru care nu erai pregătit încă.

Observi oameni care călătoresc pentru afaceri, vacanțe, rezolvarea unor probleme medicale, etc. Poți învăța lucruri de la modul lor de acțiune, având stiluri de viață diferite.

Avion de linie/ cursă lungă
Tagged ,

2 thoughts on “Australia 60-60

  1. Nu stiu, eu n-am zburat foarte multe ore legate, maxim 4, cred. Dar cand erau 4 ore, erau si 3-4 zile de stat. Mi se pare ca pierd timpul stand in avion. 🙂

    1. @Marius durata zborului a fost aproape 4 ore București-Dubai + aproape 18 ore Dubai-Brisbane. Dar restul până la 30 escala, drumul de la Brăila la București, perioada de check in.

      Pai daca nu călătorești frecvent, ai ocazia sa vezi toate filmele pe care nu le-ai văzut. Dacă din păcate călătorești mult într-un an…ori dormi dacă poți, ori citești, asta fiindcă filmele le-ai văzut deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.