Cugetari

Apocalipsa… si ce daca?

Toate discutiile cotidiene implica iminenta posibilitate ca pe 21.12.2012 sa vina SFARSITUL.

Asa si daca vine? Ce daca!?
De murit oricum murim, mai devreme sau mai tarziu…frica de moarte exista dar e ceva normal deci. C’est la vie!
Poate nu ne nastem pentru a muri, dar totusi murim… nu asta e scopul vietii, dar totusi se intampla. Ce atata spaima?

Fireste mai am multe de facut, am planuri, sunt tanar, mai am de trait…dar oare cati nu isi pierd viata in aceasta clipa? E drept ca nu vreau sa mor, dar daca vine sfarsitul mai conteaza ce vreau?

E vreo diferenta intr-o o moarte individuala( relativ normala) si una in masa, apocaliptica? Tot moarte ii zice, tot suntem datori cu o moarte pe acest pamant deci ce atatea vaicareli.

Fireste nu vreau sa mor, dar daca nu-i nimic de facut nu trebuie sa accept asta? Moartea nu e ca o boala incurabila… e mai mult, nu cred ca va exista o metoda vreodata sa fentezi moartea(prea mult timp si sa nu pierzi alte chestii)!

Deci daca vineri e Marele SFARSIT, conteaza?
Am mai trecut in viata mea prin cel putin 2-3 sfarsituri din astea, cu bine… iata-ma bine, sanatos si cu mare chef de a trai! Sambata dimineata probabil o sa ma uit pe geam, avand o cana de vin fiert in mana, cum ninge… sau si mai bine o sa ies cu prietenii afara!

Tagged ,

10 thoughts on “Apocalipsa… si ce daca?

 1. Ce dragute planuri ti-ai facut, Pato, pentru dupa sfarsitul lumii. :)) Eu pentru dimineata de sambata mi-am propus sa butonez de zor noul smartphone. 😛 Si apropos de ce ai inteles tu pe un articol anterior, o sa vina apocalipsa atunci cand imi voi lua eu telefon roz bombon. 😀
  Deci, daca am spus ca nu vreau negru, ca e prea comun si prea barbatesc, nu inseamna automat ca imi luam roz bombon. 😛

  1. Multumesc, o sa fiu in vacanta deci o sa incerc sa ma relaxez cat de mult posibil…
   Despre culoare telefonului inca e un mister!!!

   1. Nu o sa mai fie in curand, caci intentionez sa-i fac o recenzie pe blog. De cum il achizitionez. Daca il achizitionez… 🙁 😛

 2. si eu gandesc la fel dar ma gandesc ca sunt si sadici care vor sa-i vada pe altii murind si sa ramana doar ei :d

 3. Eu sambata incep sa ma mut! :)) Marele Sfarsit de vineri imi aduce mie un nou inceput. Unul mai bun, sper. Si sper sa ninga, da 😛

  1. Si eu sper ca sa fie un nou inceput, cel putin va fi 2013… care se anunta un an luminos pentru mine :), simt deja asta.

 4. Cum zic cei de la Nat Geo: daca tot vine sfarsitul lumii, macar sa fie ceva frumos! :))

 5. Mai stiti Apocalipsa de pe 21 mai 2011? S-au strans toti necugetatorii ca “daca tot murim, macar sa stim cum murim” :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.