Cugetari

Alegerile politice și explozia de infectări SARS-COV-2

Mă întreb de ce nu face nimeni legătura dintre alegerile locale 27 septembrie 2020 și explozia numărului de cazuri de infectări cu virusul SARS-COV-2, pe care o urmărim cu sufletul la gură zi de zi.

Băi o fi la mintea cocoșului să urmărești niște tipare, să observi că ceva s-a întâmplă în urmă cu aproximativ 2 săptămâni și să nu ajungi să pui punctul pe “i”. Este fenomenul cauză-efect.

Noi acum vedem efectele, doar că nimeni nu vrea să facă publică cauza. Cel puțin eu nu am văzut o știre pe tema asta. Nu mă așteptam la oricine să miroasă. Oare, Moise Guran doarme, după scurta lui “carieră politică”?

Comitetul pentru stare de urgență oare nu a sesizat?

Mai facem un rând de alegeri anul ăsta, să fie treabă treabă, poate ajungem la 25000 pe zi.

Știm că, în Italia și Spania, în primăvară totul a pornit de la un meci de fotbal. S-au luat măsuri.

Anul 2020 COVID-19 Romania
Explozie infectări SARS-COV-2 Romania

Dacă graficele nu conduc la asta…atunci să spună medicul Rafila, că el e specialistul de la TV. De ce nu s-au opus organizării alegerilor și mai ales de ce trebuie ca cetățenii acestei țări să fie expuși de două ori, prin necomasarea alegerilor!?

Tagged ,

2 thoughts on “Alegerile politice și explozia de infectări SARS-COV-2

  1. Imi pare rau sa iti zic dar virusul nu mai are perioada de incubatie asa mare.

    Eu m am infectat de la o ruda si la doua zile distanta am avut simptome… (Prietena la 3 zile).

    Nici nu mai urmaresc stirile din media legate de covid dupa intreaga experienta. Prefer sa citesc articole mai mult despre cercetarea din domeniu.

    1. Înțeleg totuși ei recomanda încă 10 zile sau doua săptămâni de carantină. Dacă perioada de incubație este mai mică, cu atât mai grav.

Leave a Reply

Your email address will not be published.