Cugetari

A trecut 11.11.2011, multumim Chuck Norris!

11.11.2011
Dragut, nu? Am mai scapat de un sfarsit al lumii…majoritatea!
Dar v-ati gandit ca in decurs de 48 de ore cat tine o zi pe glob… fiindca ea cand incepe in est si pana ajunge in vest trec 24 de ore, iar ca sa treaca in vest teoretic mai trec 24. Corect? Sper sa nu fi gresit logica.

In 48 de ore dintr-un total de +7 miliarde de suflete, cat se estimeaza ca am fi acum pe planeta asta “dragalasa” au timp sa moara poate chiar o suta de mii de oameni, oare ei nu cred ca a venit sfarsitul lumii?
Asa in fiecare zi e un sfarsit al lumii, relative! Fiindca e impropriu sa creada un glob intreg ca sfarsitul lumii va avea loc intr-o singura zi, fizic e aproape imposibil pentru ca daca acum in SUA e 12.11.2011 in Japonia e deja 12.12.2011…

Ma intreb ce cred acei, multi oameni de altfel care mor in zile din astea care sunt considerate de unii nebuni sfarsitul lumii!? Voi v-ati gadit vreodata…

Sursa foto

Tagged , ,

37 thoughts on “A trecut 11.11.2011, multumim Chuck Norris!

 1. Ce mai zicei daca din intamplare pe 11.11.2011, indiferent de ora locala venea un cutremur dintr-ala mare si ucidea cateva zeci de mii?
  Cu siguranta ca unii intrau in panica: “gata, pana aici ne-a fost”!

  1. oricum in fiecare zi mor foarte multi! fireste ca o calamitate naturala ar fi starnit panica…

 2. Citez spusele lui Derscanu, la o chestie asemănătoare m-am gândit şi eu. Un vulcan sau un cutremur ucidea un anumit număr de persoane,sunt sigur că toţi erau convinşi că vine Apocalipsa.

  1. daca as sta sa cred in prostii din astea… in 2012 o sa am 21 de ani. Aste inseamna ca va fi un an senzational pentur mine :)), voi ajunge presedinte.

    1. ma votezi? “Promit ca pana in 2020 Romania o sa fie o forta mondiala…! :-P”- glumesc

 3. Ce sa zic .. Oricum sf. Lumii vine . .dar nu asa .. treptat.. Int-un an , oamenii consuma resurse care sau format in mii de ani ..Nici mult nu mai e ..

  1. ce stii tu cati oameni au murit in ziua aia! nu stiu daca e vreun site care sa poate spune asta sau vreo statistica pe net

 4. Sfarsitul lumii va veni intr-un fel sau altul.Sfarsitul lumii nu inseamna neaparat ca Terra va fi distrusa si ca totii oamenii de pe ea vor disparea.
  Daca nu crezi ca acest sfarsit va veni asa cum scrie in Biblie,atunci trebuie sa crezi in ceea ce spun savantii si cercetatorii ca va veni sfarsitul intr-un fel sau altul.
  Daca esti credincios(de orice fel) atunci trebuie sa crezi ceea ce se spune in Biblie ca va venii sfasritul lumii si ca doar ce-i care au credinta si s-au pocait vor scapa.Daca nu esti credincios,dar ai incerdere in fizicieni,atunci trebuie sa dai crezare spuselor lor ca Terra este amenintata incontinuu din spatiu,ca la orice ce ora ne pandeste vreo catastrofa la un eventual impact cu un asteroid sau ceva asemanator(poate chiar extraterestrii)…Daca nici una din aceste doua variante nu vor fi comfirmate,atunci noi pamantenii,vom gasi ceva ca sa distrugem aceasta planeta inca frumoasa!!!
  Cel mai bine este sa speram ca Dumnezeu ne mai pasuieste un timp destul de indelungat si/sau ca astro-fizicienii se inseala amarnic si nici macar nu stiu cum arata cosmosul :))
  Pentru adeptii acestor teorii ii invid sa citeasca pe aici cate ceva: http://saig86.wordpress.com/category/sfarsitul-lumii/

  1. nu stiu ce sa cred… e plauzibil o distructie in masa, chiar eradicarea speciei…dar nu imi vine ca va disparea viata din orice forma!

  1. pe vremea aia traia Nostradamus parca… si baiat destept nu a facut profit a zis ca in viitor se va intampla nu in vremea lui!
   Astia sunt prosti si se caca pe ei ca vine sfarsitul pe vremea lor si mor si ei 🙂

 5. eram la birou vineri si inainte de ora 11.11 la radio tot numarau, ca la rev 😀 si noi lucram de zor, am zis ca noi nu avem timp de numarat noi tb sa muncim indiferent ce se intampla si just like that a trecut “clipa ucigasa “

  1. inseamna ca voi sunteti adevarati profesionisti, ar trebui sa va vaneze angajatorii sa va acorde un salariu mai bun!

  2. :)) Cine zicea ca in Romania nu se munceste? 😛
   Ba chiar am putea da exemplu in lume de vrednicie si constiinciozitate.

 6. Am citit de vreo cinci ori ca să înțeleg întrebarea de la final. Ce cred cei care mor într-una din zilele considerate „the end”? Păi…acolo unde ajung râd de restul care încă mai cred că sfârșitul lumii va veni într-o dată exactă gen 12.12.12.

  De ce se consideră atunci sfârșitul?

  Fiindcă nu există 13.13.2013!!

  Dar lăsând asta deoparte, voiam să te anunț despre asta: http://www.razvancranganu.ro/blogl-prima-reintalnire/

  1. Multumesc Radu, o sa incerc sa ajung!
   Probabil ca rad dar daca se inspaimanta mai intai… nu stiu cum e dincolo,daca exista dincolo o sa aflam cu totii la un punct dar pana atunci nu-mi sta gandul la asta.

 7. Eu mă întreb ce o să se întâmple când o muri totuși Chuck Norris… glumele sunt glume… dar el tot om e. 😆

  Sau atunci vine Apocalipsa?

  1. Eu nu cred ca o sa moara prea curand glumele cu Chuck Norris, ba chiar dupa moartea sa vor avea un apogeu sigur…

    1. doar Bruce Lee ar putea fi comparat cu faimosul Chuck Norris, restul sunt praf in ochi 😀

 8. Multi au prevestit sfasitul lumii pana acum, dar nimic! Multi au incercat sa treaca DINCOLO dar nici ei nu au reusit! Omului nu/i este permis sa cunoasca aceste lucruri, el trebuie sa aiba alte preocupari!

 9. Lasa, bre, am pierdut noi sfarsitu’ de lume din 11.11, da’ poate prindem apocalipsa de 2012. Si daca n-o prindem nici p’aia, s-or gasi niste ghicitoare sa mai dea niste pronosticuri pentru niste date viitoare. :))

  1. eu nu inteleg de ce nu se chinuie sa ghiceasca nr la loto, ca ar fi vreo 7 mil de euro si e interes…

Leave a Reply

Your email address will not be published.