Viata

Cu masina si bizonii

Va ziceam ca mi-am luat masina, va fierb inca la “rece”, ca vremea cam spre asta se indreapta. Stiu ca primul enunt pare fara noima, insa tot articolul este unul ciudatel.

Conduc cam de o luna aproape zi de zi, incep sa depind tainele sofatului…ma apropii cu pasi vertiginosi de experiente noi, insa ma lovesc de bizonei in fiecare zi.

Azi unul a oprit in mijlocul intersectiei, din cauza lui mi-o murit motorul…ca am franat, n-am mai schimbat viteza ca nu ma asteptam ca omul fara nici un impediment in fata sa doreasca sa opreasca fix in mijlocul intersectiei.
Asta mi-a venit pe parcurs, ideea principala era urmatoarea:
Eu merg cat se poate de legal in privinta vitezei, unul fiindca ma simt un sofer profesionist mi-e greu sa ma gandesc ca as putea face naveta cu altceva decat cu masina personala, ca pentru asta am achizitionat-o) doi fiindca nu am chef sa-mi depasesc bugetul alocat lunar platind amenzi.
Ei bine nu sunt putini cei care ma depasesc si apoi franeaza.

De ce ma mai depasesti prietene bizon?

Tagged

8 thoughts on “Cu masina si bizonii

 1. Tare curioasa sunt sa vad ce masina ti-ai luat, oricum sa o stapanesti sanatos si sa o conduci cu bine.

  1. O sa ai ocazia curand sa o vezi, stau mai prost cu timpul si as vrea sa ii fac o sedinta foto… mai trebuie sa o spal, am spalat-o vineri seara si peste noapte a plouat, a facut-o la fel cum era inainte “jegoasa” la exteorior 🙁

 2. La masini stam aproape cam la fel 🙂 Am si eu o problema cu tipii astia, imi vad semnul de incepator si ma depasesc aiurea, doar ca sa fie ei in fata mea, iar mai apoi trebuie sa reduc viteza ca sa merg dupa ei. Cea mai tare faza pe care am observat-o este atunci cand incerc sa depasesc dupa ce am fost depasit si am mers in spatele lui ceva timp, in loc sa ma lase frumos ca omul, calca acceleratia de zici ca acum s-a dat startul.

  1. Eu nu am semn de incepator, dar asa sunt toti… sunt idioti. Eu in schimb, pana mea sunt chill cand fac prostii mari mai dau un flash sau claxonez.
   Gen azi o facut o depasire de era sa intre in mine, noroc ca am franat si am tras dreapta cand am putut, retardat :(. In rest acord prioritate, ba chiar sunt foarte cool zic eu in trafic.

 3. Cand eram si eu incepator ma intrebam acelasi lucru. Acuma uneori mai depasesc si eu asa, si nu de putine ori ma intreb, n-am putut sta la locul meu??

  1. Probabil in timp, o sa ma schimb si eu dar momentan cred ca e ok.
   Nu ii inteleg pe unii cum conduc, ok inteleg ca unii poate-s incepatori ca mine dar cred ca aia care se cred experimentati fac bube.

 4. Daca toti soferii ar fi ca tine de prudenti si de profesionisti poate nu am avea asa multe accidente pe soselele patriei. Prea multi bizoni!

  1. eu nu sunt profesionist, ba chiar cat se poate de amator… ma trec toate oboselile sa conduc 8-10 ore, fara oprire.

Leave a Reply

Your email address will not be published.