Viata

Concediu in Grecia 2015

Va povesteam acum “putin timp” ca ma gandesc la concediu… ei bine va mai dura pana la primul concediu veritabil fiindca l-am stabilit pentru a doua parte a lunii iulie, deci mai sunt vreo 4 luni pana atunci.
Ei bine nu imi e gandul doar la acele zile, am multe de facut si mult de muncit pentru a-l merita, dar cum este un drept a trebuit sa ma gandesc la el si fireste ma voi bucura de el cat se poate de frumos.
Saptamana care vine ii voi comunica sefului meu, perioada in care voi dori sa imi iau concediu pentru a nu exista probleme la acel moment din moment ce am facut rezervare si fireste exista riscul sa pierd niste bani daca nu voi putea sa merg.

Ce am stabilit pentru Vara lui 2015, va intreabati poate…
Ei bine am ales Grecia, o tara in care am mai fost un loc putin exotic si destul de primitor, o zona turistica cu preturi accesibile.
Dupa multe discutii am ajuns la concluzia ca vom fi 4 tovarasi in aventura asta, ne vom deplasa cu masina(inca n-am stabilit intinerariul). Vom merge undeva in Estul Greciei, partea continentala, aproape de orasul Kavala…mai exact in Nea Peramos.

Nea Peramos este o localitate amplasata intr-un golf al marii Egee, ce pare interesant din fotografiile de pe internet. Este in apropierea celebrei insule Thasos, probabil vom trage o fuga si pana acolo in una din zile.
Am ales sa ne cazam intr-un apartament inchiriat in regim hotelier, oferta gasita de pe booking.com, pretul este unul foarte bun cred ca nici in Romania nu gaseam ceva la fel de avantajos pentru cele 6 nopti care vrem sa le petrecem la mare. Am ales sa nu ne aruncam la all inclusive si alte traznai, pentru a ne bucura mai mult de libertate, de meniul traditional din taverne si de ce nu si datorita faptului ca apartamentul este utilat si cu o mica bucatarie.

Sunt curios cum o sa fie cazarea, insa nu sunt foarte pretentios daca au dusuri si paturi confortabile mi-e de ajuns. Gazdele se lauda si cu net wifi moca, deci un plus, au si o plaja privata dedicata complexului de apartamente, care este foarte aproape de plaja (aprox 20 m zic ei).

Sper ca va fi o vacanta frumoasa.

Tagged , , , , ,

8 thoughts on “Concediu in Grecia 2015

  1. Grecia este un loc perfect pentru concediul de vara. Am fost si eu acolo, si este foarte uimitor. Sunt foarte multe cladiri, peisaje, plaje acolo care merita vazut.

    1. vroiam initial 7 nopti, dar ne-am cam moscait si s-a batat cineva cum zici tu cu doua zile si ne-a stricat intervalul dorit… asa ca ne-am multumit putin mai tarziu ca zile cu 6 nopti.
      Vom vedea atunci ce si cum, o sa ma mai documentez in timp ce mai pot vizita pe acolo ce mai pot face inafara de plaja, baie si leneveala.

  2. Abia astept sa vina vara sa fac o vizita in Grecia. Mi-am dorit de mult sa ajung acolo, acum am o sansa pe care nu am cum sa o pierd. Sunt foarte multe de vizitat, serviciile de acolo sunt acceptabile si totodata ieftine.

  3. Si eu tot pe la greci o sa ajung, mai exact in Lefkada. Am referinte bune, am facut rezervarea, astept luna august 🙂

  4. Grecia este un loc superb si minunat, recomand cu toata inima, am avut opurtunitatea sa vizitez aceasta tara de 2 ori, problema este caldura, vara este foarte cald

Leave a Reply

Your email address will not be published.