Viata

Coborarea cu telecabina de pe Tampa

Ajuns in Brasov impreuna cu Giolly si Bianca am urcat pe Tampa cu telefericul, loc de unde am facut fotografii orasului.
Urcarea dar si coborarea cu telecabina din Brasov dura aproximativ 2-3 minunte si a costat 18 ron biletul dus-intors. A fost prima data cand am folosit un astfel de mijloc de transport si mi-a placut…imi plac intaltimele, imi place perspectiva care ti-o da panorama de la o anumita altitudine.
Sunt obisnuit cu inaltimile, oarecum face si parte din munca mea…viitoarea mea munca, fiindca sunt atestat psihologic pentru munca la inaltime, asta asa ca o paranteza fiindca am observat ca unora le e teama de inaltime.

Stiu ca asteptati multe fotografii insa va rog sa aveti rabdare, fiindca astazi va las doar cu un clip filmat de mine cu camera foto “Coborare cu telecabina de pe Tampa, in Brasov”…e full HD asa ca ar fi frumos sa setati pentru a vedea la o calitate mai buna:

Ma iertati voi, insa sunt destul de obosit inca.

Tagged , , ,

9 thoughts on “Coborarea cu telecabina de pe Tampa

 1. Frumoasă filmare, coloana sonoră este însă excepţioală.

  Da văd că ai pus şi BONUS, la finalul coborârii, intra şi celelalte filmulete postate de tine până acum 🙂

  1. din nefericire nu am gasit balance-ul la sunet sa nu se mai auda sunetul din filmare ci doar piesa :D… daaa incepe mai in forta dar apoi e si pe stilul meu de aia a fost prima si ultima optiune.

   Da apare “canalul” meu de youtube cu toate clipurile.

 2. Foarte faina filmarea, chiar filmeaza super fain camera ta bridge. 🙂
  Asteptam evident si pozele ca deja mie una mi-ai facut pofta sa revad Brasovul.

  1. Da, undeva deasupra capului… imi cer scuze pentru aceste inconveniente insa nu-s un cameraman profesionist :D. Inceputul e mai ciudatel dar pe parcurs am vazut ca am mai corectat din miscari 😀

 3. N-as vrea sa fiu prea subiectiv insa mi se pare cel mai frumos traseu pe care il poti parcurge cu telecabina in Romania! Peisajul e divin, mai ales iarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.