Viata

CLANDESTIN, bere artizanală românească

Am să vă spun încă de la început, că nu este o bere pe gustul meu. În schimb, sunt convins că i-ar fi plăcut soției dacă nu era în perioada alăptării, Patolina nu are voie alcool.

Berea artizanală Clandestin are un procent de 5.5% alcool, deci un pic peste ce găsim în mod uzual.

Berea Clandestin este un produs artizanal românesc realizat din produse de calitate: apă, malț, fulgi de orz/ovăz/grâu, hamei, drojdie. Ca absolut toate berile pe care le-am desfăcut până acum, din șarja asta de beri românești artizanale primite în dar (mokangeală online-ană). Berea are un aspect plăcut, culoare “blondă”, miros atrăgător de gust “pe gustul soției”. Ce să zic, chiar nu îmi plac aromele astea, eu prefer berile simple acidulate cum era TNR, cu a fost Clusa. Ei, Clandestin aduce mai mult a Little D a celor de la Hophead.

Ca și celelalte beri artizanale și Clandestin prezintă o poveste pe eticheta sticlei, bine nu tocmai o poveste a berii în sine ci mai degrabă o poantă legata de Gheorge Gheorghiu-Dej. Probabil când bei vreo 3 sticle din astea singur, te ajută să te destinzi, dacă nu ai asistență!

N-aș putea să zic că o recomand din moment ce mie nu mi-a plăcut, în schimb sunt sigur că există un public căruia această bere, corect fabricată undeva lângă București, i se adresează!

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.