Viata

Ce faci dupa o calatorie?

Primul lucru pe care-l fac dupa ce ma intorc din calatorii este sa ma spal in cada… fiind satul de dus si apoi somn de voie.

Stiu ca e un articol ciudat, insa intelegeti voi ca nu-i usor sa-ti inseli patul de acasa vreo 30 de ore cu scaunele CFR-ului. Voi cum procedati?

Tagged

11 thoughts on “Ce faci dupa o calatorie?

 1. Cum ne-am despartit am facut dus, am dormi si acum am iesit prin oras. Mie mi-au placut scaunele cfr. M-a adormit glasul rotilor de tren:))

 2. Sunt convins ca la majoritatea persoanelor care ajung acasa dupa o lunga calatorie se vor bucura si vor acorda mai multe credite unor doua lucruri: baia si patul.

  Totusi mie imi place mersul cu trenul si dorm chiar foarte bine pe tren. Ma simt ca un copil mic ce e leganat.

  1. nu-s confortabile deloc scaunele CFR. Iar cand mergi continu 10 ore cu atat mai putin.
   Acum depinde de fiecare, mie nu-mi place sa dorm ”
   ca in gara”

  1. Nu cred ca am simtit din tren caldura de afara, aerul conditionat a functionat la parametri optimi, ba chiar am mai pus o haina pe mine din cand in cand.

   pai vreo 14 ore intors si vreo 13 dus. probabil nici nu mai stiu.

  1. Se pare ca ne gandim la aceleasi lucruri, chiar daca nu fix in aceeasi ordine :D…oricum incet incet ma prind calatoriile astea 🙂

 3. Pai daca ajung de exemplu la pranz, mai pierd vremea prin curte sau eu mai stiu une, si cand vine seara… dusul si somnul. Nu imi place sa dorm in timpul zilei :)) De-aia mai astept.

  1. eram rupt de oboseala fiindca eu nu pot sa dorm pe drumuri… gen masina, tren, autocar…probabil avion, habar n-am! Am mai atipit niste reprize dar…

Leave a Reply

Your email address will not be published.