Viata

Ce faceti in vacanta?

E oficial si la mine, sunt in vacanta…asa ca de acum incepe distractia.

Va povesteam ca pe 23 iulie vreau sa ajung in Bucuresti, sa ma vad cu bloggeri si oamenii care-i stiu doar din online si nu numai dar sa particip si la un eveniment frumos.

In perioada 2-4 august, un weekend, voi fi prin Tulcea la un seminar organizat de Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Nu stiu cum o sa-mi gestionez timpul dar sper sa ajung vreo saptamana la mare, de preferat la Mediterana, in Grecia.

In perioada 17-26 august voi fi aproape sigur la bunici, fiindca avem niste evenimente in familie.

In septembrie voi fi la munca, avand la dispozitie doar weekendurile.

Cam astea sunt chestiile planificate, dar mereu apar oportunitati, invitatii de ultim moment…vom vedea oricum se anunta o vara incarcata, programul vad ca e unul activ dispus pentru calatorie.

Trebuie sa stau toata ziua cu bagajul facut, vacanta asta!

Tagged , , , ,

24 thoughts on “Ce faceti in vacanta?

  1. Asa se pare sper sa fie mai incarcat… doar e vacanta, trebuie sa-mi pastrez ritmul alert, plus ca anul viitor sunt dator cu o licentiere. Trebuie sa profit cat mai pot de orice moment de distractie si bucurie, pana la cea “de final”.

 1. Te invidiez, Pato, eu momentan am niste treburi de rezolvat, vacanta mai trebuie sa astepte. Iti doresc distractie pe cinste si neaparat sa ajungi in Grecia. 🙂
  Oricum nu pot pleca din oras…

 2. Eu intru de maine in concediu oficial. 3 saptamani de pauza, apoi inca una dupa. nu am nimic planificat, dar… voi pleca prin tara la plimbare, intai mare, apoi munte si…vom mai vedea 🙂

  1. Sper sa te simti bine in concediu, eu inca nu beneficiez de asa ceva…ma bucur inca de o vacanta cat de cat mai lunga 🙂

  1. Te relaxezi? Si eu astept sa ma duc acolo fiindca acolo sunt departe de zgomotul orasului, linistea imi face bine.

 3. Eu cred ca o sa muncesc vreo 2 luni si in rest, relaxare. Nu mi-ai propus sa merg nicaieri, am fost destul cand eram mica si m-am cam saturat.

 4. Ma marit. 😀
  As vrea si eu o luna de miere asemeni vacantei tale, dar va trebui sa am rabdare pana la anul. 🙂

  1. Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra iti doresc!
   O sa vina si luna de miere, trebuie…

   Dupa cum vezi vacanta mea se va termina prin munca. 🙂

 5. Palpitant plan de vacanta Pato! 😀 Eu peste 2 zile aflu pe la ce liceu am intrat si trebuie sa mut dosarul la liceu blablabla. In august plec si eu la mare si aia e :)).
  Vacanta placuta si plina de bucurii!

  1. asa tarziu? Succes!

   Nu stiu daca ajung anul asta pe litoralul romanesc, nu-i in plan deloc si nici in vederile mele sincer. Merita doar pentru femeile frumoase in rest, e jaf la drumul mare.

 6. 19-26 am primul concediu, o sa mergem in Grecia. Probabil ca vor mai fi cateva escapade dar doar in weekend-uri, nu-mi mai permite timpul.

  1. Sunt bune si alea cateva zile, decat deloc…dar si eu iti zic ca ma gandesc cu spaima la perioada cand voi fi angajat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.