Viata

Cât de tare !

>
Vizionam aseara din intamplare o emisiune pe Realitatea TV moderata de Tatulici , cica era una despre societatea romaneasca , unde cautau modalitati de a imbunatati mentalitatea si conditiile de trai ale romanilor si abordeaza tema elitei romanesti la care ar trebui sa se apeleze pentru a schimba ceva iar Tatulici abereaza intr-un mod deosebit formand elita romaneasca din politicieni si jurnalisti , dragut nu ?
Daca el considera ca o gloata de inadaptati , dupa umila mea parere , constitue elita acestei tari . Se inseala amarnic .
Adica nu ma mai uimeste deloc fiindca oricum valorile romanesti difera mult de cele normale.
Politicienii si jurnalistii poate sunt elita negativa a ceea ce ar trebui sa constitue Romania , sunt oameni din categoria “asa nu” sunt niste manipulatori ai maselor fara o cultura adecvata si niste circari platiti din banii contribuabililor romani .

*o sa revin cu niste teorii proprii despre politicieni,politica si jurnalisti

6 thoughts on “Cât de tare !

  1. >tu inca mai ai realitatea in grila 🙂 ? eu am scos-o de mult, impreuna cu 0tv, B1 si taraf

  2. >ei ar trebui sa scot mai multe din grila:)) dar mai aflu si eu in ce Realitate defecta traim din cand in cand.Desi cred ca cel mai bine ar fi fara TV!

  3. >noroc ca exista realitatea asa mai aflam si noi realitatea hahaha:)). in ce lume traim:(

  4. >ce sa zic … din cand in cand trebuie sa ma mai distrez si eu la tv ,ca nu mai da un film bun de comedie …

  5. >Poate elita de opinie. Sau cine stie ce dracu' voia sa spuna. Oricum, Tatulici e un idiot, eu n-am rabdare sa-l ascult mai mult de 20 de secunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.