Viata

Capitala verde a Romaniei

> Votez Braila, fiindca sunt brailean si mi se pare normal sa-mi sustin orasul in aceasta competitie adresata bloggerilor.
Motive adevarate?
Poi mi-a placut in mod deosibit anul trecut cand am fost cu prietenii mei din liceu, de 1 mai, la gratar in padurea de la Lacul Sarat  si era foarte frumos amenajat, putand sa depunem deseurile rezultate distractiei intr-un mod civilizat. Bonus am primit si niste saci foarte mari pentru a strange in ele deseurile… Pare de necrezut, da stiu dar este adevarat si chiar erau FREE.
Ne mai putem lauda si cu “Parcul Monument”. Padurea care a fost plantata de generalul Kiseleff si soldatii sai, bine foarte putini stiu asta.
Mai stiu ca a participat si la  campania “Let’s do it Romania” si banuiesc ca si la multe altele!

12 thoughts on “Capitala verde a Romaniei

 1. >Cam puțini susținători ai orașului Brăila până acum, trebuie să-i mobilizezi pe bloggerii de acolo…

 2. >sincer…da o fuga prin Sibiu 🙂
  E acolo o gradina zoo, incorporata intr-un muzeu al satului, intr-un parc urias ….

 3. >P.S. Acu am dat si click pe link. Sibiu nu exista si dai anu e votat? sau nu e votata pentur ca nu exista in lista?

 4. >succes cu votul,eu am incercat sa-i mobilizez pe clujeni sa voteze si nu m-au bagat in seama…

 5. >@Standdowncafe: doar orasele care au facut demersuri pentru a participa la acea competitie pot fi votate adica cele pe care le vezi!
  Si braila are o Gradina zoologica destul de importanta si de mare aflata in preajma padurii de la Lacul Sarat,avem si un muzeu natural in Parcul Monument,Insula mare a Brailei, se vede de pe frumoasa noastra faleza, unde se gasesc niste copacii foarte vechi… au placute cu anii in careu au fost plantati! cred ca au peste 200 de ani.

 6. >Frumoasa initiativa, nu stiu daca as alege tot Braila, dar imi plac motivele pt care tu ai facut-o.

 7. >Vad ca descrierea initiala a fost saracacioasa..si a fost nevoie sa te lovesc in orgoliu ca sa scoti in evidenta tot ce e frumos acolo 🙂

 8. >Vad că toți susțineți orașele din care veniți. Eu nu cred că aș susține Bucureștiul, decât dacă într-adevăr ar fi… și-ar trebui să fie detașat

Leave a Reply

Your email address will not be published.