Viata

Cameră foto de nișă

>Cei de la samsung au stat mult si s-au gandit ca ar trebui sa ii ajute pe cei in necesitate asa ca au proiectat aparatul foto digital cu 2 display-uri LCD , atat cel clasic cat si unul frontal , pentru a usura munca pițipoancelor si a narcisiștilor care erau nevoiti inainte sa faca nenumarate poze apoi sa le vada si apoi sa le salveze fiindca lor nu are cine sa le faca poze asa ca isi fac singuri ca mai apoi sa le posteze pe retelele de socializare cum ar fi HI5 si mai nou Facebook!
Astfel au aparut cele 2 modele PL150 si PL100 :

Credite: pentru imagine (link la fotografie)
www.hit.ro

7 thoughts on “Cameră foto de nișă

  1. >nu recomand nimanui marca samsung, tot ce-am avut samsung s-a stricat subit ori functioneaza penibil. Cele mai bune marci de departe sunt Sony, LG si Canon.

  2. >samsung sunt bune spre foarte buna, doar ca mai au unii ghinion, sunt bune ca rezistenta, pt ca la acelasi pret gasesti cu siguranta ceva mai destept , si printe aparatele foto bune se numara si nikon mai nou, chiar sunt bune

  3. >Eu daca as avea bani sincer mi-as lua un Lumix de la Panasonic cu obiectiv LEICA sunt putin peste ca pret dar obiectivele alea fac toti banii dupa parerea mea !

  4. >Facut special pentru pitipoance, maine parca apare si imediat se cumpara 🙂

  5. >@Skykery: este pe piata cel mai ieftin pret este de 500 de Ron am cautat pe net pentru cine-l intereseaza

  6. >:)) Nu am nimic cu nimeni, dar mi-e greata sa ma uit pe hi5 sau facebook, chiar ca multi sufera de narcisism sau nebagare in seama..

Leave a Reply

Your email address will not be published.