Viata

Burning sky in Romania 2012

Va anuntam ca am facut niste fotografii de senzatie, burning sky… poze care surprind cerul arzand. Fotografiile nu-s editate de nici o culoare si sunt realizate cu al meu aparat foto compact, Canon A2200.

In prima imagine putem remarca un peisaj apocaliptic, fiindca tot ne aflam in 2012 an anuntat de “criticii mei” ca fiind sfarsitul…dar tot in aceeasi fotografie se poate remarca si speranta!

Burning Sky picture no2

Va e teama de sfarsit? Intalnindu-va cu astfel de imagini, live… va trec fiori, va ganditi la ce e mai rau? Dar in furtunile cu fulgere si trasnete, care nu se mai opresc.

Tagged , , , ,

13 thoughts on “Burning sky in Romania 2012

 1. Nu mi-e frica de sfarsit .. asta e, cand ne-o expira timpul ne-o expira. Imaginile surprinse sunt minunate! Incepe sa-ti placa treaba asta cu fotografia 😀

  1. eu cred ca am fost doar omul potrivit la locul potrivit, de am surprins fenomenul :). E drept ca e interesant si invat despre fotografie cu fiecare pe care o fac in plus.

   Eu sincer n-as vrea sa vina, fiindca mai am lucruri de facut in viata asta…

 2. nice pics. Daca vine, vine.
  stai cu aparatul pe aproape mereu, imi plac lucrurile surprinse, fata de cele regizate 🙂

  1. Asa e ideal, dar nu prea iti e la indemana sa-l cari tot timpul dupa tine, bine al meu e cat un telefon mobil mai butucanos dar din era noastra… dar cei cu dslr-uri 😛 ?

 3. Chiar ca niste imagini incendiare, usor apocaliptice…dar sa stii ca nu asa imi imaginez sfarsitul. Asta cred se poarte prin filme.
  Sunt tanara, iubesc viata. Si cu asta cred ca am spus totul. 😀

  1. N-avem de unde sa stim cum va fi daca va fi, dar e posibil, natura reactioneaza si ea intr-un fel.

   Fireste ca trebuie sa iubesti viata dar asta nu inseamna ca nu ne gandim, ce ar fi daca…

 4. foarte frumos spectacolul naturii, felicitari pentru poze 🙂
  nu cred ca mi-e frica de sfarsit, poate uneori 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.