Viata

Brandul de tara

>
Am tot stat sa ma gandesc ce legatura are noul brand de tara ales de ministrul turismului din Romania cu noi poporul roman , si am ajuns la o concluzie , Romania reprezinta numele statului nostru si este scris cu verde deoarece arata faptul ca ar trebui sa fim un popor mai atent cu natura pe care o neglijam cu orice ocazie din pacate , ” pacat ca Dumnezeu ne da dar nu ne baga si in sac ” fiindca avem o natura foarte diversificata si frumoasa pe teritoriul statului nostru . Codita albastra a frunzei ar putea semnifica Dunarea care este din pacate poluata zilnic datorita fabricilor care isi deverseaza apele reziduale direct in ea fara nici un tratament . Caciulita galbena nu imi pot da seama de la ce poate fi , poate constitue prognoza meteo pentru acesta vara , avand in vedere temperaturile extrem de ridicate de care am avut parte .
Frunza este elementul elevator din toata aceasta situatie din care reiese ca suntem un popor care “taie frunze la caini”.
Daca aveti alta explicatie sunt dispus sa o ascult!

2 thoughts on “Brandul de tara

  1. >mie imi place cum arata.., dar parca nu exprima realitatea din tara noastra…e prea frumoasa imaginea pentru romania :)) Si aici nu ma refer ca tara noastra e urata ci dimpotriva e frumoasa dar poate fi si mai frumoasa daca ne-ar conduce niste oameni destepti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.