Blogging

Voi revizui toate articolele publicate pe blog

E drept că nu știu când voi găsi timpul necesar efectuării acestui proces, dar am ajuns la concluzia că trebuie.

Din păcate, am o sumedenie de exprimări, uneori deficitare, pe care îmi doresc să le corectez. Pe de altă parte, cred că am o problemă, mai gravă, atunci când vine vorba de utilizarea semnelor de punctuație.

Trebuie să fac asta, fiindcă sunt convins că în articolele mele publicate s-au strecurat astfel de anomalii, problema apare când mă gândesc că sunt probabil peste 1500 de articole publicate. Va necesita un efort considerabil de muncă, dar măcar va avea mai multe rezultate.

Unul dintre ele fiind faptul că blogul se va prezenta într-o formulare mai profesională, din moment ce nu ar trebui să mai comit erori de genul.

Un al doilea beneficiu ar fi că îmi voi putea remarca o serie de erori, pe care sper să le pot corija. Știu că sună dur, dat chiar nu mai suport și trebuie să fac ceva în această direcție.

Îmi urez succes!

cățărare
Tagged , ,

2 thoughts on “Voi revizui toate articolele publicate pe blog

  1. Mult succes, Pato! Am descoperit și la mine câteva articole mai vechi în care mă exprimam groaznic și cred că o să-ți urmez exemplul. Mă gândesc să completez articolele vechi, nu doar să le completez sau să revin asupra subiectelor cu noi articole, scrise cu gândirea de acum. Face bine din toate punctele de vedere. Până să fac asta trebuie să-mi schimb template-ul.

    1. Și asta e o soluție, clar avem altă perspectivă acum după atâția ani. Plus că multe s-au schimbat, nu mai sunt studentul care nu avea alte preocupări decât domeniul naval și bloggingul. Student sunt și acum, dar mai am și alte responsabilități: tată, soț, angajat…

Leave a Reply

Your email address will not be published.