Blogging

Viata este gri. Unde a disparut culoarea?

De ceva vreme parca numai ma plang, n-as putea spune ca am cazut intr-o depresie…probabil am picat din cer, dar nu-i tot aia.
Ma gandesc la faptul ca ma asteptam sa fie asa, dar parca nici chiar asa.

Este uneori aiurea ca nu mai am timp, sau cand il am nu mai am energie si vointa sa fac anumite lucruri. Ca in diagrama aceea:
Esti tanar- ai energie si timp, dar n-ai bani.
Eu pot spune ca am bani si ceva energie si un strop de timp.
Sa visez ca o sa ma distrez la pensie? Imi voi trai viata atunci…

Este utopic ce se intampla in viata. Ai nevoie de o casa la varsta mea, nu la 40 cand deja ar trebui sa ai alte nevoi, dar la cum se misca treburile cu preturile locuintelor si veniturile romanilor e buba mare.

Coerenta mea depaseste orice limita probabil fiindca observ si eu ca va arunc pe diferite ganduri de ale mele, in dezordine si nu veti intelege nimic.

Ideea e ca a fost un pic de vacanta si m-am simtit mai bine, am reusit sa mai ies sa mai cunosc oameni. Ma bucur de fiecare clipa, cum pot mai bine dar in general simt ca ma depaseste clipa fiindca acuz o oboseala cronica.
Cheful este plecat si el din lumea mea.

Imi vine din ce in ce mai greu sa scriu pe blog, am o gramada de idei si totusi atat de putine subiecte…parca-mi vine numai sa ma plang.

8 thoughts on “Viata este gri. Unde a disparut culoarea?

 1. Welcome in my world.
  Stai sa treaca timpul, sa prinzi experienta la serviciu si sa vezi ce senzatie nasoala este cand simti ca te plafonezi.

  1. Sper sa nu se intample asta prea curand, mediul meu de munca pare cel putin acum unul foarte dinamic. Bine banuiesc ca nu o sa ma fatai toata viata, dar cel putin la inceput posibil sa mai schimb posturile, apar noutati…la o varsta, cand voi fi atins un anumit statut care sa ma multumeasca ma voi opri in a mai alerga si ma voi opri pentru a face ceva de durata un proiect pe termen lung.

 2. N-a spus nimeni că viața e ușoară ! Tu oftezi după o casă, dar alții plâng după o slujbă, sau, mai rău, după o bucată de pâine.
  Fruntea sus și fii bărbat ! Stabilește-ți obiective pe termen scurt, mediu și lung și ocupă-te de atingerea lor. Nu vei mai avea timp să te plângi și vor apărea, încet, încet, și satisfacțiile. Succes, Vasile !

  1. Multumesc, fiecare are ceva obiective, ceva vise, ceva dorinte si niste planuri pentru a ajunge sa le atinga sa le materializeze.
   Nu pot spune ca nu sunt pe drumul cel bun, insa stii cum e tineretea…nerabdarea. Vreau totul azi daca nu se poate ieri!

   Luptam zi de zi, multumim Domnului pentru tot ce facem si avem. Unii sunt mai norocosi, ma numar printre ei dar norocul trebuie fructificat prin munca, dedicare.

 3. Toata lumea trece macar odata in viata prin asa ceva 🙂 Pur si simplu nu ai cum sa scapi pentru ca asa este facut sa fie. Si este normal ca acum sa nu mai vedem lucruri chiar asa de frumoase ca atunci cand eram copii 🙂 Totul este trecator chiar si starea asta nasoala care o ai in momentul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.