Blogging

Vacanta in online

Ziceam de vine ca sunt mai pe mod “holidays”, insa observ ca si prin vecini e acelasi lucru.
Oamenii sunt in vacanta se relaxeaza, plus ca va povesteam de paradoxul blogosferic…ai timp ca blogger sa scrii, n-au timp cei care ar trebui sa citeasca ce scrii fiindca sunt mai activi in offline.

Blogurile se pare ca in perioada asta nu mai sunt asa interesante, bloggerii si ei incearca sa-si incarce cat mai bine bateriile pentru perioada grea ce va urma…toamna-iarna fiindca atunci se pare ca e nevoie de ei. Iar inspiratia nu trebuie sa le lipseasca in acele zile…cand toata lumea n-are chef de nimic, vremea si sufletele mohorate domina peisajele din jurul nostru, atunci bloggerii prin ceea ce fac trebuie sa fie ca o raza de lumina pentru cititorii lor.

Vacanta placuta tuturor!

Tagged , , , ,

10 thoughts on “Vacanta in online

    1. Si voi? Eu credeam ca doar eu am programe din astea…(exceptand momentan marea care inca nu apare in planul apropiat)

  1. Ei iata ca mai exista si bloggeri care nu sunt in vacanta. De pilda eu. 😀 Doar ca sunt un pic…”tulburata”. Dar tu nu trebuia sa te pregatesti de Champions League? 😛 😀

        1. sa speram totusi ca se califica in grupele ligii, fiindca vezi tu oamenii astia au tras fotbalul romanesc in spate, in ultimii 10 ani ani cel putin de cand urmaresc eu mai atent ce se intampla pe plan european.

Leave a Reply

Your email address will not be published.