Blogging

Un tennisman cinstit

Titlul nu reprezinta o piesa de teatru, nici titlul vreunei comedii…ci reprezinta o zi din viata mea!

Astazi am participat la un eveniment dragut, cum nu prea vezi prin regiunea Braila-Galati, un eveniment sportiv dedicat mass media + bloggeri(fiindca zic eu nu activam chiar in aceeasi bransa).
Azi mi-am putut dezvalui mie, calitatile sportive intr-o competitie…zic asta fiindca sportul nu este punctul meu forte, n-am practicat nici un sport de performanta, din pacate fiindca am restrictii din punct de vedere medical.
In general nu sunt o fire foarte sportiva, desi imi place sportul nu m-am vazut niciodata un sportiv de competitie mai mult ce imi place mie sa fac as numi, asa cum a fost si astazi pentru mine “activitati de miscare, socilizand cu prieteni”. Imi place spiritul ala de echipa, in general imi place sa vorbesc, sa glumesc in timpul acestor modalitati de petrecere a timpului liber chiar daca necesita miscare fizica.
N-ai sa ma vezi pe mine facand sala, sau alergand de unul singur prin parc…nu ma caracterizeaza.

Ei dar am facut o introducere asa mare incat am deviat de la subiectul principal, participarea mea la Cupa Presei la tenis.
Azi am avut sansa sa fiu prezent si sa joc impotriva unor adversari din media locala galateana, am reusit sa urc pe podium:

Multumesc domnului Bucuroiu Razvan, care de altfel s-a ocupat de organizare si daca veti avea sansa sa-l cunoasteti va veti da seama ce tip de treaba este, dar si Viva Club Galati pentru gazduire.
Din pacate n-au participat foarte multi, desi am facut invitatie pe grupurile bloggerilor galateni si braileni.
Astfel ca el s-a gandit ca toti sa castigam ceva…asa ca a creat grupe valorice de cate 3, astfel m-am ales eu cu pozitia a 3-a.

Oricum desi am fost desfiintat la tenis, placerea a ramas as mai participa o data cu riscul de a ma face de rusine…sunt de parere ca a meritat ca am participat si am cunoscut oameni noi.

Despre proiectul domnului mentionat mai sus, voi dedica un viitor articol!

Tagged , , ,

14 thoughts on “Un tennisman cinstit

  1. Multumesc, de asta nu duc lipsa…chestia e sa-mi permit sa ajung la evenimente din toate punctele de vedere.

 1. Ai vazut sportul chiar in adevarata lui lumina: ca forma de socializare.
  Foarte frumos, important e sa participi, iar daca nu esti un sportiv antrenat si totusi ai obtinut un premiu, cu atat mai meritoriu pentru tine.
  Felicitari, Vasile !

  1. Pai de aceea imi place sportul pentru latura lui sociala si a spiritului de echipa..bine la tenis se joaca simplu mai mult, dar merge si in doi.

 2. Eu aș organiza o competiție sportivă pentru politicieni: vănătoarea de javre … dar îmi e teamă că se vor împușca între ei!

  1. Va mai dura nitel, ca e mai greu in timpul saptamanii ca muncesc plus ca va trebui sa mai discut cu Razvan cate ceva.

 3. am ales sa promovez si eu acest eveniment. cu atat mai mult, fiind vorba despre Galati : un judet vecin si prieten al meu si al Blogosferei Vrancea.
  organizatorul Razvan Bucuroiu e un deosebit si inimos iubitor, practicant si antrenor de tenis din Focsani.
  felicitari, Pato. poate vom face un meci la Focsani sau la voi la Galati cu o proxima ocazie 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.