Blogging

Un an de Pato.ro

Este adevarat ca anul acesta nu serbam 1 an de proiect, ci vom serba 8 ani de de cand acest blog a cunoscut online-ul, sau lumina zilei pentru cei mai putin avizati ai mediului .0

Vom petrece cel putin inca un an de pato.ro, fiindca saptamana aceasta am achitat factura pentru prelungirea mentenantei la ROTLD (nemernicii sau poate oamenii cu intentii bune care au schimbat ceva astfel incat sa ne mai ia un ban…si sa il pompeze catre bugetul acestui guvern de termite, sper ca n-am jignit nevertebratele). Bine si rau exista in orice decizie, nu poti multumi pe toata lumea.

Partea care se spune ca e buna in toata aceasta afacere, pe care ROTLD a intreprins-o in anul 2018, este faptul ca se “dezgheata” probabil o multime de domenii interesante, care pana acum erau blocate de oameni. Persoane care nu mai aveau interesul sa le foloseasca.
Cred ca piata domeniilor va cunoaste si o dezvoltare. Daca ROTLD va facilita transferul mai facil si chiar cu pretentii pecuniare intre firme, persoane juridice, persoane fizice, etc, care acum este interzis prin lege.

Pe noi, nu pot spune ca ne afecteaza foarte mult, poate doar pe plan financiar. Cum am renuntat la reclame in cadrul meterialului primar…va invit din nou sa faceti cunostinta cu pagina unde puteti afla despre modalitatile de a sustine financiar acest proiect chiar si indirect spre exemplu prin vacanta pe care v-o programati pentru la vara.

Tagged , , ,

4 thoughts on “Un an de Pato.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.