Blogging

Sfat de blogging. Recomand să salvezi ideile în draft când apar!

Se întâmplă ca uneori să nu avem inspirație. Se întâmplă, la tot omul!

Se întâmplă să avem zile în care sa avem, nu una ci zece (10) idei. Acele idei poate nu avem timpul, energia, disponibilitatea pentru a le dezvolta într-un articol. Cel mai bine le salvați acele idei, cel puțin ca titlu în draft.

Făcând acest lucru, vă garantez că vine o vreme când nu aveți inspirație și aruncați un ochi prin draft și veți reuși să dezvoltați articole foarte bune utilizând această practică.

De obicei, dacă treceți peste această practică, din zece idei după un timp vă veți mai mai aminti maxim două.

Tagged ,

14 thoughts on “Sfat de blogging. Recomand să salvezi ideile în draft când apar!

  1. Pe mine nu ma ajuta cu nimic ca (aproape) niciodata nu mai revin la un draft cu exceptia celor pe care le salvez asa pana fumez o tigara, gen.

  2. În principiu e ok, insă, din experiență proprie, cam trebuie să reintri în starea în care erai în momentul în care ți-a venit ideea. Că o idee venită pe plajă, cu berică rece și liniștea universului tolănita pe șezlongul de lângă n-o mai poți dezvolta la fel într-o zi mohorâtă pe laptop în bucătărie în timp ce nevesta face sarmale…Na, doar zic că ne-am lovit de treburi d-astea…

    1. Tocmai d’aia ziceam ca la mine unul este inutil … nu ma mai intorc veci la starea aia si n’as putea sa le mai continui.

  3. Este posibil ca la rece sa fii mult mai cerebral, nu este o regulă, clar. Eu zic că este o metodă bună ce trebuie avută în vedere.

  4. Eu cand incep o idee, intru direct in “flow”, nu mai aud, nu mai vad in jurul meu.
    De unde este acel grafic?

    1. Când ai sute e greu de gestionat, întradevăr. Totuși nu înseamnă că atunci când intri in pană de idei nu găsești bceva acolo sa poți publica un articol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.