Blogging

Server down-Pato blog

Dupa cum poate ati observat astazi au aparut niste inconveniente de caracter tehnic, care n-au depins de mine… se pare ca a fost diagnosticat ca “server down” si blogul nu a putut fi gasit deloc in cautari. Efectiv Blogul lui Pato a disparut cateva ore din ceea ce se numeste internet. Am un blog fantoma!!!
Ma bucur ca s-a rezolvat problema si sper sa nu mai apara astfel de situatii pe viitor, fiindca nu este nici in interesul meu si nici al cititorilor mei!
Astazi o sa va las doar cu acest articol mai sec, fiindca nu mi-a fost mintea la a scrie vreun “articol valabil”. Sper sa ma intelegeti, i se poate intampla oricui!

Tagged , , ,

29 thoughts on “Server down-Pato blog

 1. Mda…tu cu blogul picat eu cu laptopul :)) Mi se inchide mereu. Din ce am observat nu mi porneste coolerul decat cand deschid laptopul 😐

  1. Grija mare, verifica termperaturile si seteaza BIOS-ul, mai exact temperatura maxima a procesorului la maximum 80 grade. Adica, odata ce atinge acea temperatura sa se opreasca pentru a nu se arde.
   Sfatul meu? Desfa-l si curata coolerul sau du-l la un service autorizat.

   1. ar trebui sa il duci la un Doctor de Laptopuri! ca s-ar putea sa ai probleme grave pe viitor daca amani… la laptopuri nu e chiar ca la pc-uri, fiindca nu se schimba piesele usor

 2. Pai daca esti blog fantoma sa incepi fiecare articol si comentariu cu BUHUHUUU….

  1. ai revenit? nu te-am mai vazut de ceva vreme… si nici pe blog n-ai mai activat!

 3. Am aptit si eu si tocmai ce am vazut articolul tau mi-a venit inspiratia pentru o poveste pe care am patit-o legat de hosting.
  Salutari!

  1. Salutatorule ma bucur ca un articol atat de sec poate fi subiect de articol pentru cineva:)), e misto sa stii ca macar cuiva foloseste ceea ce scrii!

  1. mie imi spui? am schimbat tot la pc-ul meu! doar placa de baza, procesorul si carcasa a ramas in rest tot incepand cu ram, hard, placa video, sursa…

 4. Fix azi-dimineață, la 7.30, când am vrut să-mi vizitez blogul să văd ce tâmpenii a mai scris Amza, îmi zicea că “Error bla bla connection to server failed and shit…”. A ținut-o așa cam vreo două ore. Abia aștept să-mi schimb trocul ăla de-i zice hosting pe care îl am eu, că nu e prima dată când îmi dau în freză.

 5. gasesti al mine pe blog o oferta buna pentru gazduire… daca esti interesat, ma contactezi si-ti fac si un discount de 20% 🙂

  1. ms frumos momentan am contract pe un an de zile:), sper sa nu mai am probleme pe viitor!
   Pana acum oricum a fost foarte bine, site-ul/blogul se incarca bine are viteza necesara sa fie placut de public… am primit cateva felicitari pentru asta si multi m-au intrebat de unde am hosting:).

 6. Da, am incercat sa accesez si eu blogul tau si mi-a dar eroare. Dar nu a fost singura data… sa stii. Si mie mi s-a intamplat cu al meu, la um moment dat mi-a aparut site suspendat. Nu-ti spun ca am facut atac de cord… 😛
  Sper sa nu mai ai necazuri…

  1. Imi pare sincer rau, nu prea depinde de mine! am vorbit si sper sa se remedieze total inconvenietul si sa fie “on air” de acum incolo multi ani inainte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.