Blogging, Braila-Galati

Se intampla in Galati

De ceva vreme in Galati au loc multe evenimente dragute, zic dragute fiindca nu m-a surprins nimic simt ca e normal sa se intample. Copiem ce vedem in alte parti, mereu s-a intamplat asta. A nu ma intelege in nume de rau, asa se educa lumea…daca imi zice cineva contrariul sa se gandeasca pe cine a imitat in copilarie pentru a invata sa vorbeasca.
Repet, nu este ceva rau!
Insa nu va asteptati sa zic ca-s evenimente “misto”, pentru asta trebuie sa vad ceva inovatie. A nu se intelege iarasi ca nu-mi place ce se intampla, totul e dragut lumea evolueaza apar evenimente in zona noastra, mi-ar placea sa apara oameni cu initiativa si in Braila.
Totul trebuie sa aiba un inceput.

Ma bucur nespus ca exista oameni cu initiativa, se vede ca exista loc si sete de astfel de evenimente, fiindca la fiecare eveniment la care am participat am fost inconjurat de o multime de oameni. Nu vreau sa va ganditi ca am fost asaltat pentru autografe, pentru popularitatea mea (asta a fost o aroganta) ci pur si simplu au fost un numar impresionant de participanti.

Imi place sa fiu prezent la evenimente de genul, am fost invitat la mai multe dar n-am avut timp fiindca am fost in timpul sesiunii.

Am fost la BGG si la Open Connect doua evenimente care evolueaza de la editie la editie si care sper ca isi vor atinge scopurile fiindca acum n-am sesizat eu prea multa miscare in acest sens. Sau poate discretia a facut ca eu sa nu surprind anumite anumite detalii.

Este incantator faptul ca exista o deschidere spre aceste evenimente, fiindca observ ca exista interes din partea sponsorilor si v-am zis evenimente de genul sunt la inceput.

Am sa ma axez pe BGG, fiindca multi ma numesc blogger si intra mai bine in domeniul meu de activitate daca pot spune asta.
Am blog, n-am blog particip la un eveniment precum BGG pentru a-mi lua niste repere in acest domeniu.
Vreau sa invat despre blogging, social media si monetizare.
Vreau sa aud poveste de viata, dar care sa implice notiunea de blog…ori prin niste paralele bine trase si explicate, ori prin relatarea de fapte concrete din viata unui blog.

Eu am mai spus-o, inca n-am ales o directie clara pentru blogul asta…iar acum sunt confuz, imi doresc sa ma lamuresc sa aleg o cale, sa-mi impun niste obiective care sa ma tina pe acea cale insa nu-i usor.
Cineva scria pe blogul lui Gabriel Ursan:

Nu ma deranjeaza sa castig un ban, dar a deveni profesionist e o presiune in plus. Chiar nu stiu daca este neaparat bine sau rau sa faci blogging profi sau sa ramai la stadiul de pasiune, pasiunea poate dispare in detrimentul “dragostei pentru bani”. Se intampla, am vazut de atatea ori.
Mi se poate intampla si mie! Recunosc sunt putin sau mai mult confuz, in aceasta perioada adunat si cu un stres in ceea ce priveste viata mea profesionala…prietenii stiu de ce.

Sper ca n-am luat-o “rArA”, ideea este urmatoarea: Vreau sa invat ceva de la BGG daca tot se face o sesiune de speaking, pe langa posibilitatea de a cunoaste oameni. Poate sa ma plictiseasca unele lucruri pe care le stiu deja, e drept dar nu cer asta…BGG4 a fost confuz atat pentru mine cat si pentru cel care ar fi vrut sa intre in lumea asta a bloggingului, parerea mea!
In viziunea mea un speach la BGG trebuie sa aiba, o tema, un exemplu si niste concluzii!
Admit ca a fost un inceput, lucrurile vor progresa dar fac aceste remarci pentru a imbunatati si grabi procesul.

Nu-mi ramane sa fac decat sa felicit organizatorii:
Georgiana Vanau te felicit pentru determinare, viziune si rezultate!
Gabriel Ursan pentru ca esti un promoter genial si un emulator eficient al acestui eveniment.

Multumesc sponsorilor pentru gazduire si atentia acordata!
Restaurantul Flow
Union Jack
TShirt Factory
TeaWorld.ro
Revista Explore

Tagged , , , , , , , ,

1 thought on “Se intampla in Galati

  1. Așa cum ți-am zis și pe Facebook, articolul e fain.

    Ideea de bază e că Open Connect și BGG sunt două evenimente diferite din toate punctele de vedere. Pentru mine, BGG e un proiect de suflet și îmi voi concentra, la fel ca și tine, mai multă energie către el.

    Discutam cu Georgiana și la evenimentul viitor vom aduce cel puțin un speaker din afara Galați-Brăila – trebuie doar să găsim un sponsor care să asigure banii de transport (cca. 150 – 200 lei), dar nu cred că va fi asta o problemă.

    Nu te bagi la un rol aici? Te-aș vedea TA Manager http://www.gabrielursan.ro/organizarea-bgg/

Leave a Reply

Your email address will not be published.