Blogging

Sa facem blogging

Azi oficial sunt in vacanta, ieri terminand un capitol important din viata mea…care nu mi-a dat pace sa scriu pe blog, asa cum mi-as fi dorit.
Acum sunt pe “modul refacere”, dar cum nu mai am nimic care sa ma constranga o sa reincep activitatea aici pe blog si cea online incercand sa revin la obiceiurile de dinainte de 2014.

Pentru inceput sunt in dilema nu stiu ce carte sa incep sa citesc…nu sunt eu un mare fan al acestei activitati, dar cand lucram la licenta parca eram insetat sau poate era doar un mod de distragere cand le vedeam pe birou:

16 thoughts on “Sa facem blogging

  1. Legat de carte nu am ce sfat sa iti dau insa tin sa te felicit inca o data pentru licenta si ma bucur ca ai revenit in blogosfera.

  2. Probabil ca doar cautai o metoda de a schimba putin rutina..oricum, eu intentionez de vreo 2-3 ani sa ma apuc de citit la modul serios insa intotdeauna intervin alte activitati mai importante.

    1. nu e cititul pasiunea mea, dar cand ma apuc sa citesc e drept ca intru in transa… uit de orice, mai greu e sa ma apuc. N-am lasat nici o carte neterminata.

  3. Felicitari, Pato, am si eu o curiozitate, tu ai dat si examen din materia din facultate sau ai avut de sustinut doar lucrarea de diploma? Nu mai stiu cum e acum. Vacanta placuta si spor la blogging. 😀

    1. ei ca sa vezi, tocmai cu cartea aia am inceput lectura :D, tocmai fiindca m-a atras “exoticul” 😀 nume al scriitorului. Pana acum n-am ajuns la intamplarile ce au loc in povestire, doar descrie personajele locurile intamplarilor…dar creaza un mister ce ma face sa cistesc mai departe 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.