Blogging

Retrospectiva personala

S-a sfarsit facultatea pentru mine, sunt in anul 3 fara restante cu o medie onorabila cred (dar la care am sa mai lucrez in toamna cu 1-2 mariri fiindca mi-am impus un obiectiv si mai am putin sa-l ating).
M-am plans ca timpul trece prea repede, ei bine nu realizez cand a trecut un alt an din viata.
Timpul e prea rapid pentru mine!

Am atins multe obiective, personale, profesionale si de alta natura. Am invatat multe!

A sa nu uit, am terminat sesiunea si cum am promis ca voi incepe o sticla de vin din cele 3 primite cadou din partea Domeniilor Samburesti m-am decis sa incep cu Feteasca Alba. Inca de la prima gura mi-a inundat simturile papilelor gustative si cele olfactive cu miresme placute, iar langa friptura de pui de tara cu mujdei si mamaliga…sunt neiertator cu voi, scuzati-ma!
Un vin foarte bun si intradevar de vita nobila, si azi am mai experimentat ceva… spuneam mai demult ca mi-ar place sa scriu sub influenta licorilor lui Bachus, ei bine acum am facut si asta!

Daca pana acum am fost mai greu de gasit prin blogosfera, pe pato.ro de acum incolo revin la programul normal fiindca momentan nu mai am alte prioritati.

Update: “mea personala” – e pleonasm asa ca am editat dupa ce mi-am dat seama 😀 la 1 min de la publicare

12 thoughts on “Retrospectiva personala

 1. E de bine daca nu ai nici o restanta.
  Acum, nu stiu, voi faceti si matematica? Eu la matematica am fost si sunt sub orice critica 🙂 cand auzeam cuvantul integrale …

 2. ia stai un pic Pato !
  S-a sfarsit facultatea pt tine pe anul asta, nu? Fiindca parca stiam ca inginerii studiaza 4 ani.
  Si o mini-revolta personala : de ce sunt singura care mai are inca 4 examene de sustinut?? 🙁
  O vacanta frumoasa noua, iar mie concentrare in continuare, ca sa nu merg si in toamna la mariri / examene ! 🙂

  1. Mihaela am crezut ca se deduce din prima propozitie ca am terminat anul 2 de studii, da fac 4 ca orice inginer roman plus 2 de master deci mai am multi ani de studii, daca nu chiar o viata intreaga 😀
   Eu am inceput chinul cam de acum 6 saptamani cred :D, probabil de asta tu mai am 4 examene de dat la care iti urez multa bafta!
   Vacanta placuta noua! Eu trebuie fiindca vreau sa dau si in toamna 1-2 mariri sa vad aduci dar cel putin una ma obliga mandria.

 3. Te-ai descurcat bine la scris sub influenta lui Bachus, desi am remarcat doua scapari: rapind si neirtator. ;-P
  Dar ma intreb cum te-a lasat inimioara sa mananci si sa bei fara noi?

  1. Ce spirit de observatie ai! 😛 Eu sar litere (sau le schimb intre ele) in mod obisnuit(in articole si comentarii) fara a fi sub influenta lui Bachus. Macar Pato are o scuza. 😀

 4. Incredibil cata ambitie, mai merge si la marire de nota. 😀
  Felicitari, Pato, se vede ca ai idealuri inalte in viata. 😀

  1. Pai o viata am, trebuie sa o traiesc corect! Nu?
   Si daca pot sa fac asta fiindca a intervenit o eroare care m-a tras in jos… eu zic ca pot sa corectez greseala. Nu-mi place sa las lucrurile neterminate, iar cum nu mi-am atins obiectivul pe deplin…anul asta nu mi-am mai propus ca anul trecut sa fiu doar integralist, mi-am propus si o limita minima de medie.

 5. Nu pot decat sa te felicit ptr rezultate si sa te invidiez ptr vinul bun 😀 Dar ma bucur ca ti-a placut 😀 Acum vreau doar sa-ti spun atat : DISTREZA-TE! E VACANTA SI E VARA SI MERITI!! 😀

 6. Felicitari pentru reusitele de la facultate si in anii urmatori ai grija sa nu ai vreo restanta :)). Ai luat cumva bursa? Sau nu ai indeplinit baremul de credite?

Leave a Reply

Your email address will not be published.