Blogging

Puma The Creative Factory in Bucuresti

Puma The Creative Factory este un eveniment  care va avea loc joi, 25 oct 2012, in Bucuresti.

Evenimentul va fi gazduit de Club Oxygen , Mall Sun Plaza si se va desfasura incepand cu ora 11:00 fiindca este conditionat de “lumina zilei” (Puma nu mai lucreaza noaptea, prin cluburi, ca pasarile de noapte!), va consta  intr-un workshop  de personalizare a tricourilor, cu singura vopsea din lume, care se activeaza la lumina.

Asta e ceva nou si interesant! Nu-i asa?
Sincer mi-ar fi placut si mie sa fiu prezent la eveniment si sa-mi personalizez vreun tricou, dar se pare ca sunt retinunt de niste sa le zicem probleme. Data viitoare!

Va fi acordat si un premiu de 2000 de euro celui mai creativ dintre participantii la eveniment, un alt motiv pentru care mi-as fi dorit macare sa-mi incerc talentul artistic, sa-mi revad amicii si cunostintele din online-ul bucurestean si de ce nu sa-i intalnesc pe cei cu care n-am avut ocazia pana in acest moment.

Tagged ,

6 thoughts on “Puma The Creative Factory in Bucuresti

  1. Îmi place evenimentul creat de Puma la București, sunt deștepți și au clasă. Îmbină promovarea artei cu promovarea produselor lor.

  2. Nu ati ratat mai nimic…Been there, done that… no thanx… Cea mai hmmm…dezamagitoare daca pot spune asa… organizare a unui event la care am participat de ceva ani… Si parerea asta apartinea si altora, nu numai mie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.