Blogging

Primul interviu dat in calitate de blogger

Am primit invitatia de a raspunde la un interviu de la Zina si cum am avut putin timp liber am dat curs invitatiei. Va invit sa vedeti ce a iesit:

1. Când ai început să scrii  online? Asta vara, mai exact dupa ce am aflat ca eram admis la facultate si nu mai aveam nici un stres nici o preocupare. Am zis ca vreau sa incep sa fac ceva nou, stiti voi daca nu iti antrenezi creierul se stafideste…Daca vreti sa aflati datele exacte citit articolul A luat viata in mod natural”, ca nu stau sa mai vad pe cat iulie s-a intamplat evenimentul. Am inceput sa scriu pe un blog de pe o platforma free, iar cu ajutorul lui am putut sa realizez ce vedeti astazi!

2. Ce te motiveaza să scrii pe blog ? Nu stiu sa va zic ceva anume ma motiveaza sa scriu, imi place sa imi expun ideile sa le dezbat cu alti, imi place sa socializez, sa cunosc oameni noi.  Nu in ultimul rand placerea de scrie corelata cu cea de a fi citit, e un sentiment foarte placut!

3. Cum reacţionezi la comentariile negative ? Da am avut si eu niste pierde vara pe vechiul blog.  Vazand probabil ca ii tratam cu indiferenta, dupa ce le-am explicat cate ceva cred ca  s-au plictisit.

4. Care a fost ideea iniţială de la care ai pornit ? Ideea principala a fost sa imi omor timpul mort, ca era plictiseala mare! Si cum am spus si la prima intrebare sa invat ceva nou.

5. Ce fel de link-uri ţii in blogroll ? Ii tin in mare parte pe cei care ii citesc deseori si fireste cand sentimenul e reciproc…

6. Cum te-a schimbat pe tine blog-ul ? Este simpla intrebarea asta, nu prea m-a schimbat  deloc fiindca stilul meu il adopta el, nu invers. Eu fac blogul, nu el pe mine… Blogul reprezinta ceva din mine, deci mi se aseamana intr-un fel sau altul. N-are cum sa ma schimbe. In schimb eu pe el da. “Blogule ai mare grija cum te comporti!”.

7. Ce aşteptări ai în viitor de la blog-ul tău ? Fireste ca imi doresc sa devina unul foarte citit, apreciat… in speta nu blogul ci omul din spatele blogului, adica eu!

8. Cât despre vizitatorii / cititorii acestui blog ? Vizitatorii si cei care isi expun opiniile si parerile sunt destul de putini si deseori aceeasi imi place sa cred ca suntem o mica/mare familie. Ii consider un grup select de persoane care gandesc si nu le este rusine/teama/frica sa isi expuna parerile si pentru asta ii apreciez, asta daca o fac intr-un mod civilizat, ca pana acum. Mi-as dori sa imi pastrez grupul meu select in detrimentul unui numar mai mare de comentarii sau a traficului, care aduc cu ele spameri si hateri.

18 thoughts on “Primul interviu dat in calitate de blogger

 1. cu perseverenta si rabdare o sa ajungi sa ai un trafic asa cum iti doresti, nu merita insa sa-sti calci in picioare acaesta “familie minunata”

 2. @phidas Te invit pe blogul meu, să-ţi faci singur o părere 🙂 Citeşte paginile “Despre mine”, “Despre blog”, uită-te pe la articole…Aşa ai să afli ce fel de fată sunt eu ! !

 3. Punctul 7. Cred ca ti se indeplinesc asteptarile, personal observ o evolutie spre bine a ta, a modului in care scrii si te exprimi, a ideilor si gandurilor prezentate aici! Si ma bucura asta! Ai raspuns ca un adevarat interveviat, hehe 😀 🙂

 4. M-a pacalit si pe mine cineva cu leapsa asta. Noroc ca, vorba ta, n-a fost greu de raspuns si n-a implicat scrieri care sa plictiseasca lumea.

 5. Mâine poimâine te văd că dai interviuri şi pe la televiziuni. Primul pas l-ai făcut deja.

  1. da de unde nu-mi plac, partile negative ale celebritatii asa ca prefer sa raman in anonimat!

 6. Eu unul pot spune ca ma bucur enorm ca am ocazia sa te am la blogroll. Desi diferenta de varsta este mica, sa stii ca am avut destule de invatat de la tine. Postarile tale intr-adevar sunt o adevarata delectre pentru creierul oricarei persoane. Felicitari pentru primul interviu.

   1. Am corectat eu:), sper ca nu te superi… Mai nu cred ca sunt asa de important si ca am o gandire definitivata inca, eu cred ca o sa invat toata viata fireste mergand pe unele repere pe care mi le-am creat deja. Sa stii ca ma flateaza vorbele tale si nu cred emit niste chestii foarte originale poate doar le subliniez pe cele pe care lumea nu le observa cu ochiul liber, nu stiu.

 7. Bine ca mi-ai adus aminte 🙂 sa scriu si eu. Cel mai mult imi place raspunsul la ultima intrebare. 🙂 Multam’ ca m-ai trecut in blogroll

  p.s. actualizez la sf saptamanii la mine

Leave a Reply

Your email address will not be published.