Blogging

Premiera- primul meu premiu

>Astazi am placerea sa va anunt ca sunt foarte onorat sa primesc primul meu premiu, in calitate de blogger, de la “Blogger ciudat” aka Boogie. Bogdane multumesc!
Sincer sunt emotionat, as putea sa imi formez un discurs prin care sa le multumesc parintilor, prietenilor, cititorilor si asta am si sa fac: “Va multumesc!”.

Normal ca si eu citesc bloguri asa ca as vrea sa acord premiul, celor mai dragi dintre ei:’mnealui, Adriank, Bucur, colorbliss, Serginho, Andreea, Zina.

19 thoughts on “Premiera- primul meu premiu

 1. >Hehe, felicitari si la cat mai multe premii… stii cum se spune, primul e cel mai greu de obtinut, restul vin de la sine. 😉

 2. >Bun deja te vad pe scena la bollywood cu un alt premiu…pentru regie in bloging :))

 3. >Pai daca omul te apreciaza atunci trebuie sa fii multumit. Premii din astea vreau si eu. Ma uitam mai devreme pe un site despre Lamborghini Gallardo si ma gandeam cand oi primi si eu un premiu o astfel de masina de la o blonda bogata care sa vrea ulterior sa ma ia si de sot ?:|

 4. >@Satirikon:nu se stie niciodata, dar ai mare grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample daca sa zicem ca iti face cadou tipa aia de care amintesti si te cere si in casatorie si ea e de o seama cu Israela

 5. >@Satirikon: Israela =))
  @Pato: Multumesc frumos. Tuturor ne place sa primim, si normal, si mie. E un fel de leapsa am impresia, si te rog frumos sa nu te superi, nu stiu, nu prea ma bag… Mai mult decat fac cu facerea aia de bine… Poate… Nu promit.
  Succes!

 6. >oooo. felicitari!
  il meriti! 😀
  il stii pe Sergiu?
  A si,am 16 ani,gandesc foarte pozitiv dar nu imi place sa imi imaginez viitorul si sa imi fac prea multe vise.

 7. >foarte frumos 🙂

  sa concurezi la concursuri ca si eu am participat si am castigat 🙂

 8. >nu a fost un concurs… ci doar un premiu din partea unui alt blogger care ii place sa ma citeasca!(e doar o apreciere)

 9. >1. Bravo si bafta la cat mai multe
  2. Tin-o tot asa 😀

  P.S: ne mai auzim / comentam

Leave a Reply

Your email address will not be published.