Blogging

Pierdeti timpul pe pato.ro?

Sunt un pic confuz… in stanga in dreapta circula tot felul de “sfaturi”, “zvonuri”, “modele de urmat”, “asa nu-uri” si alte “negativitati”.

Care e ideea?
Vreau sa stiu daca acest blog v-a ajutat vreodata cu ceva, in afara piederii timpului!

Intrati pe bloguri, in general, sa pierdeti timpul?

Tagged , , , ,

19 thoughts on “Pierdeti timpul pe pato.ro?

 1. Nu prea te inteleg Pato, cum poate un blog personal sa ajute ? Nu ma intelege gresit, pe blogul tau nu pierd timpul, dar nu asta e rolul unui blog personal. Rolul unui blog personal e sa isi spuna parerile, trairile, simtirile, si alte chestii. Din cand in cand si altceva. Blogurile de nisa gen Gsmro sau blogul meu ajuta. Sau si al lui MadMike care e un blog si personal, dar si de nisa. Mie imi place foarte mult blogul pentru imi place ce scrii, parca si eu simt aceleasi lucruri. Ca daca nu-mi placea plecam de pe blog si gata. Si ce zvonuri ? In blogosfera romaneasca tot timpul vor fi probleme datorita haterilor si orgoliosilor gen Tenita. Sper ca m-am facut inteles 😀

 2. chiar daca nu este un blog de nisa, un blog personal poate sa ajute in fel si chip. Poate nu ajuta pe moment, asa cum ar ajuta de exemplu site-ul cu mersul trenurilor daca vreau sa stiu cum ajung din braila la bucuresti, dar pot sa-mi aduc aminte ca am vazut acolo o informatie care la un moment dat e utila. Cum ar fi o informatie despre strada aia, stii tu care 😀

 3. Pierdere de timp? Da si nu.
  Da – in sensul ca timpul este ireversibil, adica pierdut pentru totdeauna.
  Nu – In sensul ca orice comunicare intre oameni, fie ea si virtuala, este pozitiva, constructiva.
  P.S. daca trebuie sa intru in operatie si eu stau pe blogul tau, atunci da: am pierdut timpul pe blogul lui Pato.

 4. Imi place sa citesc un blog personal pentru ca vreau sa vad si parerea altuia, asta nu inseamna ca pierd timpul pe blogul tau . Informatia curge .

 5. Si daca iti spun DAAAA, pierd timpul pe blogul tau si sunt atat de tembel incat revin zilnic pe el ce faci? Il inchizi si te apuci de facut copci in Dunare? Capu’ sus 🙂

 6. Depinde de situatie. Cateodata imi permit sa pierd si timpul, insa de cele mai multe ori prefer sa citesc ceva ce-mi este sau va fi de folos, o informatie utila.
  PS: iti spun o chestie: Nu poti fi pe placul tuturor. Chiar si in cazul meu, sunt articole care-mi plac insa sunt si articole care nu-mi prea plac si trec peste ele, pe care nu le voi mentiona. Nu ar trebui sa pleci pe ideea: Asta nu-i place lui X, gata, renunt! Complet gresit!

  PS: Ca sa-ti raspund la intrebare: Mi-ai fost de folos si mi-au placut dar nu stiu de ce vorbesc la trecut, IMI PLAC, articolele pe tema: Blogging!

 7. Pentru mine blogurile sunt foarte importante pentru ca ma ajuta sa ma relaxez activ, adica ma fac sa gandesc,ca deh, eu nu doar citesc, mai si comentez, iar la tine o fac destul de des. Incerc sa-mi spun o parere despre orice subiect propui tu, iar asta nu e chiar simplu. In plus, aflu lucruri noi, interesante, iar asta numai pierdere de vreme nu e. E tot un soi de informare. Trebuie sa precizez ca citesc si celelalte comentarii de pe blogurile frecventate si din ele trag anumite concluzii importante pentru dezvoltarea personala.

 8. Acum, cele mai multe bloguri sunt generaliste. Nu cred ca au mai aparut bloguri personale noi.

  Blogul tau? Tu esti modelul meu. Imi place cum scrii si incerc sa “te copiez” 😀 – nu la propriu, normal.

 9. Pierd timpul da si nu!

  Da – cand nu am pur si simplu ce face
  Nu – cand exista subiecte interesante, care imi atrag in mod deosebit atentia!

 10. Intru doar pe blogurile care imi plac, ori de cate ori am timp!
  Nu intru ca sa ma aflu in treaba, nu am timp pt plictiseala asa ca… profit si ma relaxez citind alte bloguri si scriind pe al meu!

 11. Intru de curiozitate sa vad ce ai mai scris, ce mai e nou. Nu neaparat pentru o informatie anume. Mai mult de placere si de curiozitate.

 12. Intru să citesc poveşti 😛
  Să văd cine ce şi-a mai cumpărat şi dacă recomandă, ce-a mai citit şi ce-a mai recomandat, unde-a mai fost şi a fost fain, să aflu chestii noi şi să râd 🙂

 13. Am spus acum ceva vreme, in mediocra, anonima si… bine, nu si scurta-ca a dureaza de 3 ani smecheria- cariera de blogger, ca blogosfera este reteaua de socializare a oamenilor inteligenti. Cu ce sa ma ajute? Sincer, intr-un mod impropiu, e ingrat sa iti intrebi cititorii daca ii ajuta cu ceva faptul ca te citesc. E ca si cum ti-ai intreba prietenii daca le foloseste in vreun fel amicitia ta. Sau cum ti-ai intreba iubita daca ii este utila relatia cu tine. Sau parintii cu ce s-au ales ca te-au facut si educat (bine, am cam dus-o la superlativ, dar intelegi ideea). E un blog personal, blogurile personale eu le percep ca pe niste microuniverse ale “Junimii”, sau a pietelor din Antichitate. Oamenii se intalnesc, isi prezinta ideile, le dezbat, altii doar asculta… si asta e cel mai important lucru in zilele noastre. Ne-a degradat atat de mult dorinta megalomana de imbogatire, incat conversatiile au ajuns sub monopolul vietii profesionale, nu vorbim decat ce trebuie sa vorbim. Bloggingul ne da posibilitatea sa schimbam asta, sa vorbim liber despre ce ne place, sa ne facem ideile publice… Poti intreba si tu: “si de ce ar interesa pe cineva parerea mea despre ceva?” Simplu: pentru ca suntem oameni, fiinte indispensabile una alteia. Suntem niste animale sociale, ne inhaitam. Nu ne inhaitam doar pentru a prada… ne inhaitam pentru a comunica. A intreba la ce e bun sa iti spui parerea e ca si cum ai intreba de ce ne strangem mana cand ne intalnim pe strada. Pentru ca suntem oameni… si avem nevoie unii de altii, de schimbul de idei, nu de starea materiala a persoanei neaparat.
  De asta iti citesc blogul… e o relatie emitator-receptor fantastica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.